Klik hier voor al onze acties.

Onderhoud en service

Musthaves voor onderhoud van gereedschap en meer

Onderhoud is belangrijk! Onderhoud van je gereedschap, maar bijvoorbeeld ook aan je houtwerk zorgt voor een langere levensduur. Maar denk ook aan jezelf. Met een goede werkhouding en beschermende kleding is het fijner werken. Met deze musthaves helpen we je vast op weg.

WD40 hogedrukreiniger DeWalt vetspuit Laserliner videoscope
DeWalt vetspuit Laserliner videoscope

Reparatieservice

Ook als je zuinig bent op je materiaal gaat er wel eens iets kapot. Geen probleem! Gereedschapcentrum.nl kan je defecte gereedschap perfect repareren. We repareren machines van alle grote merken zoals Bosch, Milwaukee, Metabo, Hikoki, Makita, en DeWalt. Maar ook met andere merken kun je bij ons terecht.

Blogs over onderhoud en service van gereedschap en meer

Wil je meer lezen over onderhoud van je gereedschap, werkplaats en meer? Neem dan een kijkje in ons blog archief. De volgende blogs kunnen we in ieder geval adviseren.

Een opgeruimde werkbank

Een opgeruimde werkbank is de basis voor het plezier in en de kwaliteit en veiligheid van de klussen die je gaat doen. Daarnaast kun je al je gereedschap makkelijk terugvinden en ligt het gebruiksklaar voor de volgende klus. Met de onderstaande stappen heb je gegarandeerd een opgeruimde werkbank in de toekomst. Lees meer >>>

Auto schoonmaken aan de binnen- en buitenkant

Een schone auto, van binnen en van buiten, geeft je een goed gevoel. Bovendien kun je met trots je auto je auto laten zien en mensen laten instappen. Het schoonmaken heeft ook een belangrijke functie: rijhulpsystemen functioneren niet goed als ze vuil zijn. Een goede schoonmaakbeurt zal je auto dus zeker goed doen. Maar hoe doe je dit nu precies? Lees meer >>>