Klik hier voor al onze acties.

Bollenplanter

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd
... meer info

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor jou geschikte Bollenplanter verkrijgbaar is. In de categorie Bollenplanter kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Fiskars. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor:

Bollenplanter kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Bollenplanter. Bestel je jouw Bollenplanter op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteer je direct van voordelen zoals achteraf betalen, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen jou graag!

2 producten

per pagina
 1. Fiskars 1057077 Xact Bollenplanter lang Alu - 105cm
  Fiskars 1057077 Xact Bollenplanter lang Alu - 105cm

  Bijzondere kenmerken

  Fiskars® Xact ™ staande bollenplanter is een slimme, meer ergonomische manier om bollen en kleine jonge boompjes te planten, waardoor knielen en buigen niet meer nodig is. Met dit enkele stuk gereedschap kunt u een gat maken, uw bol plaatsen en in een paar minuten met aarde bede

  Normale prijs adviesprijs 64,00 Special Price 51,99 42,97
  Direct leverbaar!
 2. Fiskars 1057078 Ergo Bollenplanter lang - 100cm
  Fiskars 1057078 Ergo Bollenplanter lang - 100cm

  Bijzondere kenmerken

  Fiskars® Ergo Bulb Planter graaft en vult gaten terwijl u staat, voor een meer ergonomische en comfortabele manier om bollen en knollen te planten.
  Een tweezijdige opstap duwt de planter snel de grond in, terwijl de scherpe tanden op de kegel door zelfs harde grond dringen voor

  Normale prijs adviesprijs 41,00 Special Price 36,49 30,16
  Verwachte leverdatum: 16-02-2023

2 producten

per pagina

Bollenplanter van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Bollenplanter zijn:

Bollenplanter online kopen

Wil jij snel en eenvoudig een Bollenplanter online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal jouw Bollenplanter bestellen. Heb je vragen over een Bollenplanter of heb je andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen jou graag!