Bosch Kolomboormachine

... meer info

Bent u op zoek naar een Bosch Kolomboormachine? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Bosch Kolomboormachine is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Kolomboormachine van Bosch kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Bosch Kolomboormachine. Bestelt u uw Bosch Kolomboormachine op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Bosch PBD 40 Kolomboormachine met LCD display - 710W - 90mm - 0603B07000
  Bosch PBD 40 Kolomboormachine met LCD display - 710W - 90mm - 0603B07000

  Standaard meegeleverd:

  1x Snelspanklem
  1x Parallelgeleider

  Bijzondere kenmerken:

  Comfortabel en uiterst precieze boorresultaten
  De elektronische indicatie maakt een exacte en aan de behoefte aangepaste toerentalinstelling mogelijk en de Bosch Constant Electronic zorgt voor een gelijkblijvend toerental

  Normale prijs 350,00 Special Price 301,99 249,58
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kolomboormachine van Bosch

Bosch is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Bosch Kolomboormachine? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Kolomboormachine?

Kolomboormachine van Bosch online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Bosch Kolomboormachine online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Bosch Kolomboormachine bestellen. Heeft u vragen over een Kolomboormachine of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.