usp1
usp2
usp3

Bosch GBA 18V 5.0Ah Duopack 18V Li-Ion accu - 5.0Ah (2st)

Bosch GBA 18V 5.0Ah Duopack 18V Li-Ion accu - 5.0Ah (2st)-image
139,99

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bosch GBA 18V 5.0Ah Duopack 18V Li-Ion accu - zorgeloos blijven klussen

   Bosch bewijst weer zijn kracht in innovatie met het GBA 18V 5.0Ah Duopack 18V Li-Ion accu, een krachtige toevoeging aan je gereedschapsarsenaal. Deze set, bestaande uit 2 robuuste accu's, biedt je met een amperage van 5 en geavanceerde li-ion technologie, precies wat je nodig hebt voor lange klusdagen. Met de coolPack-technologie blijven deze accu's tot 100% langer presteren, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Bosch toont zijn flexibiliteit door deze accu compatibel te maken met alle machines van dezelfde voltklasse. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn ze ontworpen om na een val van 3 meter op beton nog steeds perfect te functioneren.

   Veilige en veelzijdige prestaties voor elke klusser

   Deze Duopack accu's zijn niet alleen ongelooflijk duurzaam en efficiënt, maar ook uitermate geschikt voor zowel de hobbyist als de professionele klusser. Door de AmpShare-aansluiting kun je gemakkelijk wisselen tussen verschillende apparaten zonder vermogen te verliezen, waardoor je werkproces soepeler verloopt. De veiligheid van het werken met deze accu's is ook gegarandeerd, dankzij de robuuste constructie en de betrouwbare CoolPack-technologie die oververhitting voorkomt. Of je nu bouwt, renoveert of repareert, met deze Bosch accu's kun je op beide oren slapen.

   Waarom kiezen voor Bosch bij Gereedschapcentrum?

   De Bosch GBA 18V 5.0Ah Duopack is een perfect voorbeeld van het gereedschap dat we bij Gereedschapcentrum presenteren: betrouwbaar, krachtig en ontworpen om jouw klusleven makkelijker te maken. Als officiële dealer van topmerken bieden we je niet alleen dit indrukwekkende product, maar ook de service en advies die je mag verwachten. Met snel leverbare grote voorraden en altijd scherpe prijzen kan je vertrouwen op ons voor jouw volgende project. Ben je klaar om je kluservaring naar een hoger niveau te tillen met Bosch en Gereedschapcentrum?

   Set bevat

   2 stuks

   Accu aansluiting

   Schuifaccu

   Accu platform

   AMPShare

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Aantal stuks

   2

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   2

   Amperage

   5

   Voltage

   18

   Artikelnummer

   190489

   2x Bosch 1600A002U5 Accu

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.