Grastrimmer

Een trimmer, ook wel bekend als grastrimmer, is een onmisbaar gereedschap voor de afwerking van uw gazon; ideaal voor een final touch Hiermee laat u zien dat u oog heeft voor detail: de trimmer haalt nét die randjes weg die de grasmaaier overslaat en zorgt daarmee voor een oogverblindend fraaie tuin.

Op zoek naar een trimmer? Twijfel niet en bestel deze via Gereedschapcentrum.nl! Hier ziet u een groot aanbod trimmers voor de meest scherpe prijzen. Daarnaast geldt dat wanneer u de trimmer vóór 22:59 uur bestelt, u deze de dag daarna al in huis heeft.

Wat is een accu grastrimmer?

Een accu grastrimmer staat ook wel bekend als een trimmer, en is veelal te vinden tussen het tuingereedschap. Met een trimmer zorgt u voor een perfecte afwerking van het gazon. De grasmaaier heeft tenslotte weinig oog voor randjes, een trimmer is hiervoor de oplossing.

De verschillende soorten accu trimmers

Grastrimmers bestaan in vele soorten en maten en verschillen onderling qua voltage, uitvoering (complete set óf losse body), leveromvang en merk. Ook kunt u kiezen voor een trimmer op accu of elektrisch. Daarom is het soms lastig een keuze te maken – welke trimmer past het beste bij uw wensen? De zeer voordelige Makita DUR181RM is een goede keus: dit veelzijdige apparaat is zowel inzetbaar als trimmer en als kantenfrees.

Wat zijn de voordelen van een grastrimmer?

  • Een accu trimmer biedt u de mogelijkheid om grasvelden en gazons prachtig af te werken
  • Een accu trimmer is veelzijdig: sommige varianten functioneren zelfs als kantenfrees
  • Een accu trimmer heeft oog voor detail

Ik ben geïnteresseerd; wat moet ik doen?

Bent u op zoek naar een grastrimmer? Bekijk dan eens ons assortiment. Hier ontdekt u verschillende trimmers van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij de scherpste prijzen en de mogelijkheid om pas achteraf te betalen. Bovendien: bestelt u vóór 22:59 uur? Dan heeft u de grastrimmer de volgende dag al in huis.