Metabo KGS 254 M Afkortzaag incl. onderstel (KSU 251) - 1800W - 254 x 30mm

★★★★★

5.0 / 5

2 reviews

-image
Metabo KGS 254 M Afkortzaag incl. onderstel (KSU 251) - 1800W - 254 x 30mm-image
Metabo KGS 254 M Afkortzaag incl. onderstel (KSU 251) - 1800W - 254 x 30mm-image

Uitvoering

adviesprijs
635,00
459,33

Direct Leverbaar

  • Gratis verzending vanaf €50,-

  • Op werkdagen vóór 22.00u besteld = vandaag verzonden

  • Veilig & achteraf betalen

trusted mark-image

Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

Productinformatie

    Ontdek de kracht van de Metabo KGS 254 M Afkortzaag
    Duik in de wereld van precisie en kracht met de Metabo KGS 254 M Afkortzaag, inclusief KSU 251 onderstel. Deze zaag is jouw ideale partner voor klussen waar precisie een must is. Met een opgenomen vermogen van een indrukwekkende 1800 Watt en een onbelast toerental van 4500 omwentelingen per minuut, biedt het je de kracht en snelheid die je nodig hebt voor snelle, scherpe sneden. Het is niet zomaar een afkortzaag; het is een compacte krachtpatser, gemakkelijk te transporteren met slechts één hand dankzij de ergonomisch geplaatste draaggrepen. De toevoeging van een laser voor zaaglijnaanduiding en LED-werklicht verzekert dat je nooit mist, waardoor elke snede precies is waar je hem nodig hebt, zelfs in minder verlichte omstandigheden. Laat je niet meer beperken in je werkstukbreedte; dankzij de trekfunctie en telescopische tafelverbredingen kun je zelfs de breedste panelen en lijsten aan. En met de betrouwbare constructie van aluminium persgietwerk is deze zaag klaar om elke uitdaging aan te gaan, hoe zwaar de eisen ook zijn.

    Veiligheid en duurzaamheid op de eerste plaats
    De Metabo KGS 254 M Afkortzaag biedt niet alleen kracht en precisie, maar zet ook hoog in op veiligheid en duurzaamheid. Met een robuuste aluminium constructie is deze zaag ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Het fijnmechaniek van de trekfunctie en de zijdelings verschuifbare geleiders zorgen ervoor dat je veilig kunt werken, met maximale controle over elk werkstuk. Daarnaast maakt de doeltreffende spaanafzuiging via een geïntegreerde spaanopvangtrechter het werken met deze zaag niet alleen veiliger, maar ook aangenamer door de minimale rommel. De inclusie van een materiaalklem verzekert dat het werkstuk stevig op zijn plaats blijft, terwijl de zaagkop naar links kantelbaar is met extra hoekbereik voor verdekte zaagsneden, zodat je zelfs de meest complexe projecten met vertrouwen kunt aanpakken. En, dankzij de eenvoudige zaagbladwisseling door asvergrendeling, verspil je geen kostbare tijd.

    Haal het beste in huis met onze top service
    Kiezen voor de Metabo KGS 254 M Afkortzaag via onze webshop betekent niet alleen dat je kiest voor topkwaliteit gereedschap, maar ook voor een service die even onberispelijk is. Met een levering die sneller is dan je ‘zaagsnede’ kunt zeggen, en een assortiment zo uitgebreid dat het je duizelt, zijn wij je betrouwbare partner voor al je gereedschapswensen. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je altijd de beste deal krijgt, zonder in te leveren op kwaliteit of prestaties. Bovendien staan onze vriendelijke medewerkers altijd klaar om je te helpen met elke vraag of onzekerheid. Bij ons ben je niet zomaar een klant, je bent deel van een gemeenschap waar vakmanschap en kwaliteit altijd voorop staan. Ontdek vandaag nog de voordelen van het bestellen bij ons en til je gereedschapscollectie naar een hoger niveau.

    Asgat meting

    30 mm

    Werkt op

    Netstroom

    Type zaag

    Afkortzaag

    Video

    https://youtu.be/JzCsJdW0v-E

    Speciale eigenschappen

    Inclusief onderstel, Trekfunctie, Telescopisch

    Zaaglijnaanduiding

    Laser

    Toerental onbelast

    4500 rpm

    Maximale zaagdiepte 90 graden

    92 mm

    Maximaal geluidsniveau

    Normaal - 60 of meer dB

    Opgenomen vermogen

    1800 W

    Breedte zaagblad

    254 mm

    EAN

    4007430308108

    Artikelnummer

    122180

    Gewicht

    16.3 kg

    1x Metabo KGS 254 M Afkortzaag
    1x Hardmetalen zaagblad (48-tands)
    2x geïntegreerde tafelverbredingen
    1x Afkortgeleider
    1x Materiaalklem
    1x Gereedschap voor het wisselen van zaagblad
    1x Kabelopwikkeling
    1x Spaanopvangzak

Documenten

Reviews

5.0 / 5

★★★★★

2 reviews

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster