DeWALT DCK699M3T 18V Li-Ion accu 6 delige combiset (3x 4.0Ah accu) in TSTAK

placeholder-product-media-alt-text-not-set
1.029,19

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   DCD795: 18V XR Brushless Li-Ion schroef/boormachine met de nieuwe 4.0 Ah XR accu‘s. Dankzij de Brushless motor technologie nu met een uitzonderlijke efficiëntie. Zeer compact en lichtgewicht ontwerp laat toe om in kleine plaatsen te werken. Volledig metalen transmissie met 2 snelheden voor een langere levensduur van de machine. Instelbaar koppelmechanisme met 15 standen voor uniforme resultaten en optimale precisie bij het schroeven. De intelligente schakelaar beveiligt de machine en regelt progressief het toerental voor optimale controle bij elke toepassing. Helder LED-lampje, geplaatst op de voet, met vertragingsmechanisme voor een beter zicht op het werk. Ergonomisch verbeterde handgreep met rubber bekleed. XR Li-Ion schuifaccu met acculadinsindicator zorgt voor snel en probleemloos plaatsen en verwijderen van de accu. Stevige metalen riemhaak en magnetische bithouder zorgen voor handige opbergmogelijkheden. Onderdeel van het intelligente XR Li-Ion platform dat is ontworpen voor nog meer efficiëntie om de klus sneller te klaren.

   DCF886: Dankzij de Brushless motor technologie nu met een uitzonderlijke efficiëntie. 3 LED-lampjes zorgen voor de maximale verlichting van het werkstuk. 6,35 mm sleutelvrije zeskant bithouder voor een snelle en met een hand uit te voeren bitwissel, compatibel met 25 mm bits. Magnesium voorhuis zorgt voor een betere warmte-afvoer en een langere levensduur. Met rubber beklede handgreep zorgt voor een aangenaam gebruik en vermindering van de trillingen

   DCH253: Ideaal voor het boren van anker- en bevestigingsgaten van 4-20mm in beton en metselwerk en voor lichte beitelwerkzaamheden. Rotatiestop voor licht beitelwerk in pleister, tegels en voegenmortel. Erg laag trillingsniveau (6,9 m/s²) van de machine zorgt voor minder vibraties voor gebruiker, waardoor u langer en aangenamer kunt werken. Helder LED-lampje met vertragingsmechanisme voor een beter zicht op het werk.

   DCS391: De nieuwste generatie decoupeerzagen uit het XR Lithium Ion Technologie platform. Onderdeel van het intelligente XR Lithium Ion assortiment - sterk vanbuiten, slim van binnen. Krachtige waaiergekoelde motor met vervangbare koolborstels en variabel toerental zorgt voor een hoge zaagsnelheid met tot 3000 zaagbewegingen per minuut. Voorzien van intelligente schakelaar voor variabele snelheid en veiligheidsschakelaar. Sleutelvrij instelbare anti-kras zool tot 45 graden in beide richtingen. Gepatenteerd sleutelvrij zaagbladwisselsysteem is geschikt voor decoupeerzaagbladen met T-schacht. Gepatenteerd anti-vibratie mechanisme en rubberen grepen bieden een zeer hoog werkcomfort. Optimale 3-traps pendelzaagslag voor snel en precies zagen. Blaasinrichting houdt de zaaglijn stofvrij. Modulaire componentenbouw voor probleemloos onderhoud. Met rubber beklede handgreep voor minder vibratie en dus minder vermoeidheid. Verbeterd ergonomisch design

   DCL040: Nieuwste generatie LED technologie. Onderdeel van het intelligente XR Li-Ion platform dat is ontworpen voor nog meer effeciëntie om de klus sneller te klaren. Zeer compact en lichtgewicht ontwerp met schokbestendige behuizing. LED lamp geeft 110 Lumen met 2 heldere lichtzones: sterk gecentreerd licht in het midden en een brede lichtstraal rondom. Verticaal is de lamp meer dan 90° te verdraaien met een ratelsysteem. De lamp is voorzien van een riemhaak en kan stabiel blijven staan op de zool. Compatibel met de riemhaak en magnetische bithouden van de XR schroefmachines. Ergonomisch handgreep met rubber bekleed. Accu en oplader zijn afzonderlijk beschikbaar.

   Aantal stuks in set

   6-delig

   X Accu platform

   XR

   Amperage

   4

   Type motor

   Accu

   Verpakt in

   Systeemkoffer

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   3

   Werkt op

   Accu

   Voltage

   18

   EAN

   5035048636718

   3x DeWALT DCB182 accu
   1x DeWALT Oplader
   1x DeWALT DCD795 klopboor-/schroefmachine
   1x DeWALT DCF886 slagschroevendraaier
   1x DeWALT DCH253 SDS-plus combihamer
   1x DeWALT DCS331 decoupeerzaag
   1x DeWALT DCS391 cirkelzaag
   1x DeWALT DCL040 led zaklamp
   2x DeWALT TSTAK IV koffer

  Aanbevolen combinaties

   Reviews

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

   Leer Fixami beter kennen

   Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

   Meer over ons
   • Tools van topkwaliteit

   • Specialist in online

   • Altijd persoonlijk advies

   • Wat je project ook is