usp1
usp2
usp3

Einhell CE-BC 4 M 12V Accu oplader - 4A

Einhell CE-BC 4 M 12V Accu oplader - 4A
42,79

Verwachte leverdatum

20-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Einhell CE-BC 4 M Acculader: jouw start naar zorgeloos rijplezier
      Met de Einhell CE-BC 4 M 12V Accu oplader - 4A haal je een ware krachtpatser in huis voor het opladen van jouw voertuigaccu's. Deze intelligente microprocessor gestuurde acculader is jouw ticket naar een zorgeloos gebruik van je voertuig, of het nu gaat om je cabriolet, motor, camper, zitmaaier of boot. Dankzij zijn unieke technologie is de oplader geschikt voor een breed scala aan accu's, waaronder Gel, AGM, onderhoudsvrije en Lood-zuur accu's. Voortbouwend op de filosofie van high-speed, low-stress opladen, zorgt dit slimme apparaat voor een optimale laadervaring zonder concessies te doen aan de prestaties, waardoor de levensduur van je accu maximaal wordt verlengd. Met handige features zoals een gedetailleerde oplaadindicator, automatische aanpassing aan 12 V accuspanning, en een reeks aan beveiligings- en onderhoudsmechanismen, belooft deze acculader je niet alleen een efficiënte, maar ook een gebruikersvriendelijke ervaring. Voeg daar de speciale winterlaadmodus en de mogelijkheid om diep ontladen accu's te revitaliseren aan toe, en je hebt een must-have voor elke voertuigeigenaar die klaar wil zijn voor actie, ongeacht het seizoen.

      Zekerheid op de weg: Elk seizoen, elke rit
      Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij de Einhell CE-BC 4 M acculader. Door de geavanceerde technologie, inclusief een slim elektronische besturingssysteem en een druppellaadfunctie, geniet je accu van een optimale lading en bescherming tegen diepe ontlading, overladen en kortsluiting. Hierdoor blijft je accu zelfs tijdens de koude wintermaanden of tijdens langere perioden van inactiviteit in topconditie. De IP-beschermingsklasse 65-certificering getuigt van de hoge betrouwbaarheid van deze oplader, die zowel stofdicht als beschermd tegen waterstralen is, wat een veilige bediening garandeert. Met innovatieve functies zoals de recovermodus en voedingsmodus biedt deze acculader een betrouwbare oplossing voor elke situatie. Het duidelijke display met acculading en laadmodus indicator, samen met veiligheidsfeatures zoals waarschuwingslampjes en volledig geïsoleerde accuklemmen, zorgen ervoor dat je steeds met een gerust hart de weg op kunt.

      Jouw beste keus: snel, betrouwbaar en kosteneffectief
      Het kiezen van de Einhell CE-BC 4 M 12V Accu oplader - 4A bij onze webshop biedt jou niet alleen een technologisch hoogstaand product, maar ook de vele voordelen van bestellen in een omgeving die bekend staat om zijn snelle levering en scherpe prijzen. We begrijpen hoe belangrijk het is om jouw voertuig snel en betrouwbaar rijklaar te hebben, daarom zorgen wij ervoor dat jouw bestelling zo spoedig mogelijk wordt verwerkt. Daarnaast bieden we je de zekerheid van uitstekende prijs-kwaliteitverhouding om je investering nog meer waard te maken. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je bij elke stap te ondersteunen, van het kiezen van het juiste product tot na je aankoop. Maak dus vandaag nog de keus voor de Einhell CE-BC 4 M acculader, en zet de stap naar een zorgeloze ervaring met je voertuig, ondersteund door de voordelen van onze webshop.

      Lader geschikt voor

      Loodzuur

      Voltage

      12

      EAN

      4006825640311

      1x Einhell CE-BC 4 M acculader

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.