usp1
usp2
usp3

Festool TCL 6 DUO Sneloplaadapparaat

Festool TCL 6 DUO Sneloplaadapparaat-image
146,29

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Festool TCL 6 DUO Acculader: Dubbele kracht in één slim apparaat
   Ontdek de Festool TCL 6 DUO Sneloplaadapparaat Acculader, jouw nieuwe beste vriend in efficiëntie en productiviteit. Met de mogelijkheid om twee accu's tegelijkertijd op te laden, ben je altijd klaar voor actie, zonder dat je hoeft te wachten. Het apparaat is compatibel met bijna alle accupacks van de 10,8V-, 14,4V-, en 18V-klasse, waardoor het een veelzijdige keuze is voor bijna elke taak. Of je nu werkt met Li-HighPower Compact-accupacks, de handzame ergo-accupacks of alle AIRSTREAM-varianten (met uitzondering van BP-XS voor CXS/TXS 10,8V), dit oplaadapparaat maakt je werk efficiënter. Vergeet het zoeken naar een tweede stopcontact; het TCL 6 DUO apparaat maakt het mogelijk om met één apparaat beide accu's gelijktijdig op te laden. Bovendien ben je altijd op de hoogte van de laadstatus en resterende laadtijd dankzij de aparte LED-indicaties op beide laadschachten. Dit alles wordt aangeboden in een net design dat zelfs kabelopwikkeling en wandmontage voorziet, zodat je werkruimte altijd georganiseerd en efficiënt blijft.

   Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
   De Festool TCL 6 DUO Acculader gaat niet alleen over snelheid en efficiëntie; het is ook een toonbeeld van veiligheid en duurzaamheid. Dit apparaat is volledig beschermd en verzekerd door de Festool Service, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over de levensduur en betrouwbaarheid. Het duo-ontwerp zorgt ervoor dat je accu's gelijktijdig en snel opladen, zonder in te boeten aan veiligheid of de gezondheid van je accu's. De ingebouwde LED-indicaties bieden niet alleen belangrijke informatie over de laadstatus, maar zorgen ook voor een veilige werkomgeving door je altijd op de hoogte te houden van de voortgang. Combineer dit met de kabelopwikkeling en wandmontagevoorzieningen, en je krijgt een oplaadoplossing die niet alleen krachtig en efficiënt is, maar ook netjes en betrouwbaar. Zeg vaarwel tegen rommelige werkplekken en onzekere laadvoortgang, en verwelkom veilig en duurzaam opladen met open armen.

   Ontdek het gemak van online bestellen
   Waarom zou je kiezen voor ons voor jouw aankoop van de Festool TCL 6 DUO Acculader? Met beloftes zoals snelle levering en een groot assortiment, bieden wij je de mogelijkheid om snel weer aan de slag te gaan met jouw projecten. Steeds meer liefhebbers van gereedschap en professionals vertrouwen op ons voor hun gereedschapsbehoeften, dankzij onze scherpe prijzen en vriendelijke service. Wanneer je bij ons bestelt, weet je dat je niet alleen een product koopt, maar een partner kiest die begrijpt wat je nodig hebt. Laat lange wachttijden en onpersoonlijke service achter je; kies voor snelheid, betrouwbaarheid, en een klantenservice die jou in het middelpunt zet. De Festool TCL 6 DUO Acculader is slechts één klik van je verwijderd. Ontdek vandaag nog hoe gemakkelijk het kan zijn om alles wat je nodig hebt, snel en voor een goede prijs, te krijgen.

   EAN

   4014549391181

   Artikelnummer

   335820

   Gewicht (Product)

   1.8 kg

   1x Festool TCL 6 DUO acculader

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.