usp1
usp2
usp3

Gedore 248 ST Terugslagvrije nylon hamer - 1800g

Gedore 248 ST Terugslagvrije nylon hamer - 1800g
adviesprijs
111,00
70,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Gedore 248 ST Terugslagvrije Nylon Hamer - 1800g

      Dit hoogwaardige product van Gedore staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. De hamer heeft een gewicht van 1800 gram en is ontworpen met nylon materiaal dat zorgt voor een terugslagvrije ervaring tijdens het gebruik. Met een hoogte van 60 millimeter en een breedte van 145 millimeter is deze hamer ideaal voor diverse klussen in de werkplaats.

      Gebruik & Veiligheid

      De Gedore 248 ST nylon hamer is perfect voor verschillende toepassingen, zoals het monteren van onderdelen of het vormgeven van materialen. Het nylon materiaal zorgt ervoor dat er geen terugslag optreedt, waardoor je nauwkeurig en efficiënt kunt werken. Deze hamer is geschikt voor zowel professionele vakmensen als doe-het-zelvers en wordt geleverd met een stevige grip voor comfortabel gebruik. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en ergonomisch ontwerp is de Gedore 248 ST een betrouwbare metgezel voor al je klussen. Bovendien is deze hamer compatibel met verschillende accessoires en gereedschappen, waardoor je flexibiliteit hebt in je werkzaamheden.

      Waarom de Gedore 248 ST Nylon Hamer?

      In een notendop biedt de Gedore 248 ST nylon hamer een combinatie van kwaliteit, functionaliteit en veiligheid. Het merk Gedore staat bekend om zijn betrouwbare gereedschappen en deze hamer vormt daarop geen uitzondering. Door te kiezen voor de Gedore 248 ST, kies je voor een hoogwaardig product dat je helpt bij diverse klussen in en rondom het huis. Met Gereedschapcentrum als officiële dealer van topmerken en een groot assortiment aan gereedschappen, profiteer je van scherpe online prijzen, snelle levering en gratis professioneel advies. Waar wacht je nog op? Maak je klussen gemakkelijker en efficiënter met de Gedore 248 ST nylon hamer!

      Type hamer

      Nylon hamer

      EAN

      4010883882934

      Artikelnummer

      225195

      Breedte (Product)

      145 mm

      Gewicht (Product)

      1.8 kg

      Hoogte (Product)

      60 mm

      1x Gedore 248 ST Terugslagvrije nylon hamer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.