usp1
usp2
usp3

Tukan 150 Fijnsproeier - 1,5L

Tukan 150 Fijnsproeier - 1,5L
Korting
9,99

Verwachte leverdatum

10-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Gloria 1290000 Drukspuit: klein formaat, groots in prestatie
      De Tukan 150 Fijnsproeier is niet zomaar een drukspuit; het is een ware kampioen in zijn categorie. Denk aan een compact formaat gecombineerd met een krachtpatserprestatie, en je hebt de Tukan 150. Met een tankinhoud van 1,5 liter en een drukcapaciteit van maar liefst 3 bar, staat deze drukspuit garant voor precisie en efficiëntie. Of je nu een groentuin verzorgt, jonge plantjes een boost wilt geven, of die hardnekkige vuilplekken aanpakt, dit apparaat biedt alles wat je nodig hebt. Het praktische ontwerp zorgt voor een comfortabele hantering, terwijl de eenvoudige bediening betekent dat iedereen, van hobbyist tot professional, de Tukan 150 met gemak kan gebruiken. Ontworpen voor maximale mobiliteit zonder in te boeten op prestatie, is dit de ideale tool voor al jouw sproeiwensen.

      Duurzaamheid ontmoet veiligheid: Een spuit voor de toekomst
      Het gebruik van de Tukan 150 Fijnsproeier is niet alleen een genot door zijn gebruiksgemak, het is ook een verantwoorde keuze. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze drukspuit niet alleen een lange levensduur, maar garandeert hij ook veilig gebruik bij elke taak. Het moderne, ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat langdurig werken niet leidt tot oncomfortabel gebruik. Hierdoor is hij perfect voor zowel delicate als veeleisende sproeiwerkzaamheden. Dit alles maakt de Tukan 150 niet slechts een gereedschap, maar een duurzame partner die bij elke druppel die je verspreidt, zekerheid en efficiëntie in je handen legt.

      Ervaar het gemak van winkelen} - Kies voor de Tukan 150
      Door te kiezen voor de Tukan 150 Fijnsproeier via onze webshop, til je jouw tuin- en schoonmaakroutine naar een hoger niveau. Je profiteert niet alleen van onze snelle levering maar ook van ons uitgebreide assortiment aan kwaliteitsproducten. Met onze scherpe prijzen en vriendelijke service bieden wij een winkelervaring die net zo bevredigend is als de resultaten die je behaalt met de Tukan 150 zelf. Of je nu groene vingers hebt of simpelweg efficiënt wilt schoonmaken, deze fijnsproeier is de perfecte aanvulling op jouw gereedschapsarsenaal. Bestel vandaag nog en ontdek het verschil van de Tukan 150 in je leven!

      Tank inhoud

      1.5 l

      Drukcapaciteit

      3 Bar

      Volume (product)

      1.5 l

      EAN

      4046436020720

      Artikelnummer

      214800

      1x Tukan 150 Fijnsproeier

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.