Prijs

Striptang

Werk je vaak met bedrading of kabels, dan weet je als geen ander hoe essentieel een goede striptang is. Dit handige gereedschap is onmisbaar voor iedereen die elektrisch werk verricht, of je nu een professionele elektricien bent of een doe-het-zelver die een nieuw lichtpunt aanlegt.

Strippen als een pro: Ontdek de striptang

De striptang is speciaal ontworpen om snel en efficiënt de isolatie van draden of kabels te verwijderen zonder de kern te beschadigen. Dit klinkt wellicht eenvoudig, maar het vereist precisie. Een goede striptang heeft scherpe randen en biedt de mogelijkheid om verschillende draadgroottes nauwkeurig te strippen. Sommige moderne striptangen hebben zelfs een automatische aanpassing aan de draaddikte, wat het proces nog soepeler maakt. En een leuk feitje voor de liefhebbers: de striptang heeft een lange geschiedenis en kan zijn oorsprong vinden in het vroege elektrificatietijdperk, toen mensen het belang inzagen van het veilig en effectief kunnen verbinden van draden.

Maximale precisie: Zo gebruik je de striptang

Wanneer je met een striptang aan de slag gaat, is het belangrijk om de juiste maat van de draad of kabel te kennen. Zorg dat je de tang op de juiste grootte instelt om een schone strip te garanderen zonder de binnenste draden te beschadigen. Druk de tang stevig om de draad, en trek de isolatie eraf. Bij het gebruik van een automatische striptang doet het gereedschap meestal het zware werk voor je. Onthoud: een goede strip zorgt voor een betere en veiligere verbinding.

Jouw striptang online: Gereedschapcentrum biedt het allemaal

Zoek je naar de perfecte striptang die past bij jouw klusbehoeften? Bij Gereedschapcentrum profiteer je van een groot online assortiment, waardoor je altijd de juiste tang vindt. En het wordt nog beter: dankzij onze scherpe online prijzen ben je verzekerd van kwaliteit voor een geweldige prijs. Of je nu net begint met elektrisch werk of een ervaren professional bent, wij hebben het gereedschap dat je nodig hebt. Gereedschapcentrum, jouw partner in elke klus.

33 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is