usp1
usp2
usp3

HiKOKI UF18DSALL0Z 14,4/18V Li-Ion accu ventilator body

HiKOKI UF18DSALL0Z 14,4/18V Li-Ion accu ventilator body
104,29

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Let op, standaard geleverd zonder accu's en laders!

   HiKOKI UF18DSALL0Z Accu ventilator: koelte op commando
   Ben jij in de markt voor een veelzijdige, krachtige ventilator die jou door de heetste dagen heen helpt? Zoek dan niet verder dan de HiKOKI UF18DSALL0Z 14,4/18V Li-Ion accu ventilator body. Dit innovatieve apparaat wordt jouw nieuwe beste vriend in de werkplaats, garage of op het terras. Het grootste pluspunt? Je hebt geen last van snoeren dankzij de handige accuvoeding. De ventilator werkt op zowel 14,4V als 18V Li-ion Slide accu's en biedt daarmee flexibiliteit in energievoorziening. Ondanks zijn krachtige prestaties, is het apparaat verrassend stil met een geluidsterkte van slechts 52 dB. Comfort op de werkplaats wordt verder verbeterd door instelbare luchtsnelheden en een automatische draaifunctie, ideaal voor een gelijkmatige koeling. En mocht je het vervelend vinden om eraan te denken de ventilator uit te zetten, dan is er een timer met 3 standen om je rug te dekken. De UF18DSALL0Z is niet alleen krachtig en praktisch maar ook ontworpen voor gemakkelijk transport en opslag met zijn inklapbare ontwerp. Plus, voor het ultieme gemak, wordt er een netstroomadapter meegeleverd voor die momenten dat je toegang hebt tot een stopcontact.

   Een duurzame adem van frisse lucht
   Wanneer je kiest voor de HiKOKI UF18DSALL0Z accu ventilator, kies je voor een duurzame en veilige oplossing. Dit apparaat is niet alleen gebouwd om lang mee te gaan, maar zorgt ook voor een verantwoorde manier om af te koelen tijdens je projecten. De ventilator gebruikt Li-ion Slide accu’s 14,4V en 18V, wat betekent dat je kunt vertrouwen op een lange gebruiksduur en een stabiele prestatie - tot 7,5 uur continu gebruik om precies te zijn. De mogelijkheid om de hoek met 45° in te stellen maakt deze ventilator bijzonder efficiënt en gebruiksvriendelijk, zodat je altijd de koelte kunt richten waar je die het meest nodig hebt. De automatische draaifunctie met 2 standen zorgt voor een nog grotere verkoeling. Dit maakt de HiKOKI UF18DSALL0Z niet alleen een slimme keus voor de hete dagen, maar ook een betrouwbaar stuk gereedschap dat je door de jaren heen van dienst zal zijn.

   Ervaar de frisse bries met enkel voordelen
   Waarom zou je kiezen voor deze HiKOKI ventilator en niet voor een ander model op de markt? Allereerst bieden wij je een snelle levering, zodat je niet hoeft te zweten in afwachting van je nieuwe koeltebron. En met ons grote assortiment ben je verzekerd van de juiste aankoop voor elke behoefte. Onze scherpe prijzen maken de deal nog zoeter, terwijl onze vriendelijke service ervoor zorgt dat jouw ervaring van begin tot eind vlekkeloos verloopt. Doe jezelf een plezier en zorg ervoor dat de HiKOKI UF18DSALL0Z accu ventilator body je gezelschap houdt bij je volgende project. Geen lastige snoeren, geen onnodig lawaai, gewoon een krachtige, betrouwbare koelbron die klaar staat om je door de warmste dagen heen te helpen.

   Body/set

   Body

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Voltage

   18, 14.4

   EAN

   4966376319268

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.