usp1
usp2
usp3

Makita 821550-0 Mbox opbergkoffer nummer 2 - 163mm hoog

★★★★★

4.9 / 5

33 reviews

Makita 821550-0 Mbox opbergkoffer nummer 2 - 163mm hoog-image
adviesprijs
64,00
25,39

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita Mbox 2 Systainers & systeemkoffers: jouw nieuwe gereedschapsmaatje
   Als professional ben je altijd op zoek naar manieren om je werk efficiënter te maken, en daarbij speelt organisatie een sleutelrol. De Makita 821550-0 Mbox opbergkoffer nummer 2 begrijpt dat als geen ander. Deze koffer, vervaardigd uit robuust ABS materiaal, is niet alleen stevig maar ook verrassend ruimtelijk met zijn 18 liter volume. Met afmetingen van 163mm hoog, 400mm lang en 300mm breed, heb je genoeg ruimte voor al je gereedschap en accessoires. Het design met slechts één vak zorgt ervoor dat je alles overzichtelijk kunt ordenen zonder het overzicht te verliezen. De toegevoegde barcode maakt het makkelijk om je Mbox snel te identificeren en efficiëntie op de werkplek te verhogen. Of je nu thuis klust of op locatie werkt, de Makita Mbox 2 zorgt ervoor dat je alles opgeruimd en bij de hand hebt.

   Betrouwbaarheid in elke bout en moer
   Gebruiksgemak en duurzaamheid staan centraal bij de Makita 821550-0 Mbox opbergkoffer nummer 2, ontworpen om jouw waardevolle gereedschap veilig te bewaren. Het duurzame ABS materiaal biedt niet alleen weerstand tegen dagelijkse slijtage, maar beschermt jouw gereedschap ook tegen de elementen. Of je nu werkt onder ruwe omstandigheden of je kostbare gereedschap meeneemt naar verschillende werkplekken, deze Mbox staat zijn mannetje. De overzichtelijke indeling helpt je bij het vinden van het juiste gereedschap zonder tijd te verliezen, terwijl de stevigheid van de koffer ervoor zorgt dat je ook op lange termijn op je uitrusting kunt vertrouwen. Met deze opbergoplossing ben je altijd een stap voor op de klus.

   Waarom je niet meer zonder deze koffer kunt
   Het bestellen van de Makita 821550-0 Mbox opbergkoffer nummer 2 via onze webshop brengt tal van voordelen met zich mee. Niet alleen profiteer je van onze snelle levering; je duikt ook in een wereld waar het assortiment groot is en de prijzen scherp zijn. Voeg daar onze vriendelijke service aan toe, en je begrijpt waarom professionals keer op keer kiezen voor onze online shop voor hun gereedschapsbehoeften. Of je nu deze veelzijdige en betrouwbare opbergkoffer nodig hebt of op zoek bent naar ander gereedschap, je vindt het bij ons tegen condities die net zo professioneel zijn als jij. Met de Makita Mbox 2 aan jouw zijde ben je klaar voor elke klus, groot of klein.

   Aantal koffervakken

   1 vak

   Video

   https://www.youtube.com/watch?v=q8GkRgFA-ro

   Materiaal

   ABS

   EAN

   0088381430128

   Artikelnummer

   52959

   Hoogte (Product)

   16 mm

   Breedte (Product)

   30 mm

   Volume (product)

   18 l

   Lengte (Product)

   40 cm

   1x Makita Mbox nr. 2 

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  4.9 / 5

  ★★★★★

  33 reviews

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster