usp1
usp2
usp3

Makita DUX60ZX13 2x18V Li-Ion accu combisysteem body incl. opzetstukken - D-Greep - koolborstelloos

Makita DUX60ZX13 2x18V Li-Ion accu combisysteem body incl. opzetstukken - D-Greep - koolborstelloos-image
Gratis cadeau
adviesprijs
773,00
602,79

Verwachte leverdatum

15-10-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bij dit product krijg je 30 punten van Makita cadeau. Ontvang deze punten door jouw product te registreren in de Mijn Makita app of op de website. Je spaart voor gratis producten in de Makita Cadeauwinkel. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Makita. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.
   Bij dit product krijg je 30 punten van Makita cadeau. Ontvang deze punten door jouw product te registreren in de Mijn Makita app of op de website. Je spaart voor gratis producten in de Makita Cadeauwinkel. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Makita. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.
   Makita DUX60ZX13 Versatool: een revolutie in jouw gereedschapskist
   Zeg vaarwel tegen een overvolle schuur met apart gereedschap voor elke klus. Maak kennis met de Makita DUX60ZX13 2x18V Li-Ion accu combisysteem body incl. opzetstukken - D-Greep - koolborstelloos. Deze veelzijdige topper is de droom van elke doe-het-zelver en professional. Voorzien van een constante toerental, een LXT 18 V accu die op meer dan 250 machines past, en de mogelijkheid eenvoudig te wisselen tussen een bosmaaier, trimmer, kettingzaag, bladblazer, cultivator, of heggenschaaropzetstuk, tilt dit apparaat veelzijdigheid naar een nieuw niveau. De koolborstelloze motor zorgt voor efficiëntie door minder vermogensverlies, terwijl de machine zijn lage verbruikskosten behoudt door het minimaliseren van onderhoud en het elimineren van de noodzaak voor brandstof of olie. Functionaliteiten zoals de indicator voor overbelasting en accucapaciteit, maaias in een rechte lijn, en variabel toerental complementeren het gebruiksgemak. Verpakt in een slanke body van 21,6 mm hoogte en 320 mm breedte, met een comfortabele softgrip en softstart, maakt dit gereedschap elke klus aangenaam en efficiënt.

   Veilig, duurzaam en betrouwbaar klussen
   Druk je zorgen de kop in met de Makita DUX60ZX13 Versatool. Ontworpen met jouw veiligheid en de gezondheid van onze planeet in gedachten, levert dit combisysteem topprestaties zonder de nadelen van traditioneel gereedschap. De integratie van een constant toerental, lage trillingen en een geluidsarme werking verhogen niet alleen jouw comfort tijdens het werken maar dragen ook bij aan een milieuvriendelijke werkomgeving. Geen uitstoot van schadelijke stoffen en een geluidsproductie die je buren tevreden houdt, dus. Daarnaast zorgt de koolborstelloze motor voor een langere levensduur en betrouwbaarheid van de machine, door minder slijtage. En mocht je enthousiasme je eens voorbij de grenzen van het apparaat drijven, geen zorgen: de ingebouwde overbelastingindicator zorgt ervoor dat je nooit te ver gaat. Dit alles maakt de Makita DUX60ZX13 niet alleen een slimme keuze voor nu maar ook voor de lange termijn.

   Waarom dit wonder uit onze webshop niet mag ontbreken
   Je hebt het in actie gezien, de veelzijdigheid bewonderd en bent overtuigd van de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de Makita DUX60ZX13 Versatool. Maar waarom zou je juist bij ons jouw nieuwe favoriete gereedschap bestellen? Het antwoord is simpel: naast het bezitten van zo'n innovatief en krachtig apparaat, geniet je bij ons van niet te missen voordelen. Onze snelle levering betekent dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met jouw nieuwe aanwinst. Bovendien, met een assortiment zo groot dat je voor elke klus wel iets vindt, zijn wij jouw one-stop-shop voor kwaliteitsgereedschap tegen scherpe prijzen. Gecombineerd met onze vriendelijke service en de zekerheid van een duurzame en betrouwbare keuze, is er geen reden meer om te twijfelen. Bestel jouw Makita DUX60ZX13 Versatool nu en til jouw kluservaring naar een hoger niveau.

   Maaias

   Recht

   Verlengde garantie

   Ja

   Variabel toerental

   Ja

   Softstart

   Ja

   Softgrip

   Ja

   Constant toerental

   Ja

   EAN

   0088381743402

   Artikelnummer

   325993

   Hoogte (Product)

   21.6 mm

   Gewicht (Product)

   5.6 kg

   Breedte (Product)

   320 mm

   1x Draagriem
   1x Opzetstuk Verlengsteel 1 meter LE400MP
   1x Heggenschaar opzetstuk EN401MP
   1x Inbussleutel 4,0 mm
   1x Gereedschapszak

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.