usp1
usp2
usp3

Makita MP100DZ 12V Li-Ion accu luchtpomp body - 8,3 bar

★★★★★

5.0 / 5

3 reviews

Makita MP100DZ 12V Li-Ion accu luchtpomp body - 8,3 bar

adviesprijs

102,00

71,59

adviesprijs
102,00
71,59

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

   Makita MP100DZ Accu luchtpomp, klein maar krachtig
   Duik in de wereld van efficiëntie met de Makita MP100DZ 12V Li-Ion accu luchtpomp body. Een onmisbare tool voor iedereen die waarde hecht aan gemak en precisie. Met een vermogen om 10 liter per minuut te verplaatsen, staat deze luchtpomp garant voor snelle actie. De compacte vorm, ondersteund door het robuuste CXT accu platform en een 12 Volt accu, maakt het een handige partner voor onderweg. Of je nu fietsbanden oppompt of accessoires, deze pompt levert tot 8,3 Bar aan indrukwekkende druk. Het verlichte digitale display neemt raden uit de vergelijking - stel eenvoudig de gewenste druk in en lees af zonder te hoeven squinten, zelfs in slecht verlichte omstandigheden. Dankzij de geïntegreerde ledverlichting en het automatische stopmechanisme wanneer je de ingestelde druk bereikt, is de MP100DZ het toonbeeld van gemak. Vergeet niet de ingebouwde geheugenfunctie die je laatste instelling onthoudt, en de ergonomisch ontworpen slang met adapter voor autoventielen, dit alles in een oververhittingsbestendig jasje dat tot 5 minuten continu gebruik toelaat.

   Til je veiligheid en duurzaamheid naar een hoger niveau
   Veiligheid staat voorop wanneer je de Makita MP100DZ in handen hebt. De ingebouwde oververhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat je onbezorgd en langdurig je projecten kunt bijhouden, zonder schade aan je gereedschap of omgeving. De automatische stopfunctie wanneer de ingestelde druk bereikt is draagt niet alleen bij aan de duurzaamheid van dit apparaat, maar ook aan je gemoedsrust - nooit meer bang zijn voor over- of onderinflatie. Deze luchtpomp maakt werkzaamheden niet alleen makkelijker, maar ook veiliger en efficiënter, dankzij de zorgvuldig ontworpen eigenschappen gericht op duurzaam en betrouwbaar gebruik. De soft grip zorgt voor comfort tijdens het werk, terwijl de compacte afmetingen en het lichte gewicht het makkelijk maken om deze luchtpomp met je mee te dragen, of je nu aan het werk bent op een bouwplaats of in je eigen garage.

   Waarom je niet zonder deze aankoop kunt
   Het aanschaffen van de Makita MP100DZ bij deze webshop brengt je niet alleen het gebruiksgemak van een topproduct, maar ook de voordelen van onze excellente klantenservice en concurrerende prijzen. Profiteer van onze snelle levering en laat je niet langer ophouden door een lege band of een gebrek aan gereedschap. Met ons uitgebreide assortiment vind je altijd wat je nodig hebt, op het moment dat je het nodig hebt. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met de Makita MP100DZ en ervaar hoe onze vriendelijke service en scherpe prijzen je kluservaring onbezorgd en vlekkeloos maken. Waar wacht je nog op? Maak vandaag de stap naar efficiëntie en gemak.

   Body/set

   Body

   Verlengde garantie

   Ja

   Maximale druk bar

   8.3 Bar

   Gewicht (Product)

   4.3 kg

   Ingebouwde verlichting

   Ja

   Breedte (Product)

   74 mm

   Luchtverplaatsing

   10 l/min

   Voltage

   10.8

   Drukcapaciteit

   8.3 Bar

   Digitaal display

   Ja

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Hoogte (Product)

   17.3 mm

   Softgrip

   Ja

   Werkt op

   Accu

   EAN

   0088381871747

   1x Makita MP100DZ Luchtpomp
   1x Adapter voor fiets (Dunlop) ventiel
   1x Adapter voor Frans (Presta) ventiel
   1x Naald voor o.a. voetbal
   1x Conisch verloop voor ventielen van opblaasbaar speelgoed zoals zwemband of strandbal

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  3 reviews

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster