usp1
usp2
usp3

Meijer Tools - Excellent Sleuvenzaagblad voor nat en droog gebruik in harde materialen zoals beton - ø150 mm

Meijer Tools - Excellent Sleuvenzaagblad voor nat en droog gebruik in harde materialen zoals beton - ø150 mm
42,79

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Meijer Tools Excellent Sleuvenzaagblad - Niet te stoppen in beton en prefab!

   Als je graag te werk gaat met gereedschap dat niet alleen efficiënt, maar ook duurzaam is, moet je bij Meijer Tools zijn. Het Excellent Sleuvenzaagblad ZA0150-D is hun laatste topper. Dit zaagblad heeft een diameter van 150 mm en is je beste vriend wanneer je door beton en prefab materialen moet. Het past perfect op alle Meijer Tools machines, dankzij het asgat van 22,23 mm. Scherp, nauwkeurig en duurzaam, dat zijn de woorden die dit zaagblad beschrijven. Met een schijfdikte die precisie garandeert en een segmenthoogte die staat voor een lange levensduur, maakt Meijer Tools duidelijk dat ze begrijpen wat professionals nodig hebben.

   Veilig en efficiënt aan de slag!

   Dit sleuvenzaagblad is ontworpen voor zowel nat als droog gebruik, waardoor je flexibel bent in je werkomgeving. De combinatie van de precisie en de duurzaamheid maakt het zaagblad geschikt voor elke klus, groot of klein. Het is vooral handig voor klussers die graag snel en efficiënt werken zonder in te leveren op veiligheid of kwaliteit. Door de specifieke ontwikkeling voor beton en prefab, kun je vertrouwen op dit zaagblad voor al je zware snijwerk.

   Waarom Meijer Tools kiezen bij Gereedschapcentrum?

   Meijer Tools Excellent Sleuvenzaagblad ZA0150-D belooft je niet alleen efficiëntie en duurzaamheid, maar ook het ultieme gebruiksgemak. Bij Gereedschapcentrum waarderen we dit soort innovatie en bieden we je daarom dit topper aan. De combinatie van onze service, het brede assortiment en de expertise maakt Gereedschapcentrum de ideale plek voor al je gereedschapsbenodigdheden. Ontdek de kwaliteit van Meijer Tools en til je klussen naar het volgende niveau - makkelijk, veilig en snel.

   Asgat meting

   22.23 mm

   Geschikt voor materiaal

   Beton, Prefab

   Schijven diameter

   150

   Segment hoogte

   10 mm

   Geschikt voor type machine

   Meijer Tools

   Schijfdikte

   2.6 mm

   Breedte zaagblad

   150 mm

   Aantal stuks

   1

   EAN

   9509617442575

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.