usp1
usp2
usp3

Meijer Tools - Premium Sleuvenzaagblad voor drooggebruik in harde Kzsteen - ø150 mm

Meijer Tools - Premium Sleuvenzaagblad voor drooggebruik in harde Kzsteen - ø150 mm
24,69

Verwachte leverdatum

30-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Meijer Tools ZA0150TA2: Een premium diamantschijf voor inzetbaarheid en precisie

   Meijer Tools presenteert met de ZA0150TA2 een diamantschijf die ambachtslieden en doe-het-zelvers verheugd zal maken. Dit premium sleuvenzaagblad met een diameter van 150mm is specifiek ontwikkeld voor drooggebruik in harde materialen zoals beton en kalkzandsteen, waarmee het demonstreert hoe effectief precisiesneden verricht kunnen worden. Met een segmenthoogte van 10mm belooft het lange levensduur en weerstand tegen de meest intense werkomstandigheden. De compatibiliteit met verschillende slijpmachines dankzij het asgat van 22,23 mm maakt het een veelzijdige keuze voor veel professionals. Meijer Tools, altijd gespitst op het leveren van topkwaliteit en innovatie, streeft ernaar de werklast van de gebruiker te minimaliseren met dit doeltreffend ontworpen gereedschap.

   Veilig en efficiënt werken doe je zo

   De ZA0150TA2 maakt niet alleen indruk met zijn zaagcapaciteiten maar ook met zijn ontwerp dat veiligheid en gebruiksgemak voorop stelt. Geschikt voor een diverse reeks aan slijpmachines, biedt deze diamantschijf flexibiliteit bij het uitvoeren van nauwkeurige snijtaken op harde oppervlakken. De technische specificaties, zoals het asgat en de diameter, zorgen voor een perfecte pasvorm en minimaliseren risico’s verbonden aan verkeerd passend gereedschap. Dit maakt de schijf ideaal voor zowel de professionele bouwvakker als de enthousiaste doe-het-zelver die baatkunnen hebben bij zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid in een variëteit aan projecten.

   Waarom kiezen voor Meijer Tools bij Gereedschapcentrum?

   Zoek niet verder dan de Meijer Tools ZA0150TA2 voor een premium diamantschijf die betrouwbaarheid en precisie belooft bij elke snede. Als officiële dealer van topmerken garandeert Gereedschapcentrum vakmanschap en kwaliteit met een assortiment dat is samengesteld om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Met scherpe online prijzen en snelle levering zorgen wij ervoor dat je ongestoord verder kan met je projecten. Laat onze experts je voorzien van professioneel advies passend bij jouw situatie, online of in onze showroom. Ontdek de veelzijdigheid en prestaties van de Meijer Tools ZA0150TA2 en til je werk naar een hoger niveau met Gereedschapcentrum.

   Asgat meting

   22.23 mm

   Geschikt voor materiaal

   Kalkzandsteen, Beton

   Schijven diameter

   150

   Segment hoogte

   10 mm

   Geschikt voor type machine

   Meijer Tools

   Breedte zaagblad

   150 mm

   Aantal stuks

   1

   Schijfdikte

   2.4 mm

   EAN

   9505937452751

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.