Transport & opslag

    (3)

Prijs

Altrad: de stille kracht achter elke bouwplaats

Ken je Altrad al? Zo niet, maak dan je borst maar nat. Altrad is dé stille kracht achter elke bouwplaats, gespecialiseerd in het leveren van de stevigste steekwagens en de meest robuuste kruiwagens die je maar kunt wensen. Van kleine klusjes in de achtertuin tot grootschalige bouwprojecten, Altrad staat altijd paraat met gereedschap dat niet alleen je lasten verlicht, maar ook nog eens lang meegaat. Hun roots liggen in het robuuste werk op de bouwplaats, waar kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Met Altrad kies je voor gereedschap waarop je kunt bouwen.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid in elk product

Met Altrad haal je niet zomaar wat in huis (of op de bouwplaats). Nee, je kiest voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, verpakt in elke kruiwagen en steekwagen die ze aanbieden. Deze producten zijn ontworpen om de zwaarste materialen te vervoeren onder de meest uitdagende omstandigheden. Regen of zonneschijn, Altrad's gereedschap laat je niet in de steek. Ze gaan niet alleen lang mee, maar zorgen ook voor een werkomgeving waar je op kunt vertrouwen. Dat is pas echt investeren in de toekomst van elk project.

Uitblinkers in het assortiment

Binnen het indrukwekkende assortiment van Altrad vallen een paar producten extra op. Neem bijvoorbeeld de apparaatsteekwagen, een held wanneer het aankomt op het verplaatsen van zware apparaten. Of de onmisbare kruiwagen, jouw beste vriend voor het vervoeren van materialen, groot of klein. Een leuk weetje over Altrad? Ze zijn niet alleen meesters in het maken van topgereedschap, maar zetten zich ook in voor duurzaamheid en innovatie in de bouwsector.

Altrad en Gereedschapcentrum: een winnende combinatie

Ben je klaar om je gereedschap naar een hoger niveau te tillen met Altrad? Gereedschapcentrum staat klaar om je daarbij te helpen. Met onze snelle levering en scherpe prijzen heb je jouw Altrad gereedschap zo in huis. En dankzij onze eigen voorraad weet je zeker dat wat je nodig hebt direct leverbaar is. Top service is bij ons geen loze belofte, maar een garantie. Waar wacht je nog op? Versterk je gereedschapskist vandaag nog met Altrad en ervaar het verschil zelf!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is