Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

ASC

36 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

ASC: de stabiele factor in hoogtegereedschap

Werk je vaak op hoogte en zoek je betrouwbare ladders, trappen of steigers? ASC is dan jouw go-to merk. Deze Nederlandse specialist in klimmateriaal staat bekend om zijn focus op veiligheid en stabiliteit. Of je nu een eenvoudige ladder nodig hebt voor een snelle klus of een robuuste steiger voor een uitgebreid project, ASC biedt de oplossing. Het merk heeft een breed assortiment met talloze opties, afgestemd op de verschillende behoeften van professionals zoals jij.

ASC: meer dan zomaar een steiger

Maar wat maakt ASC zo speciaal? Naast de robuustheid en duurzaamheid van het materiaal, biedt het merk verschillende innovatieve oplossingen. Neem bijvoorbeeld de ASC Rolsteiger. Dit is een steiger met een uniek snelbouwsysteem waardoor je in een mum van tijd een veilige werkhoogte kunt bereiken. En wist je dat ASC de eerste was die met een dergelijk systeem op de markt kwam? Het merk blijft zijn producten constant vernieuwen om aan de hoge eisen van de vakman te voldoen.

Jouw ASC-aankoop bij Gereedschapcentrum: altijd een goede keuze

Als je besluit om je ASC-producten bij Gereedschapcentrum te kopen, kun je rekenen op meer dan alleen hoogwaardig gereedschap. Dankzij onze snelle levering kun je snel aan de slag met je nieuwe ASC-materialen. En dat is nog niet alles: we hebben een groot online assortiment waardoor je altijd het juiste ASC-product vindt voor jouw behoeften. Kortom, bij ons ben je aan het juiste adres voor zowel het product als de service.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is