Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Big Wipes: Veeg je zorgen weg, focus op de klus

Je weet hoe het gaat in de wereld van gereedschap en vakmanschap: tijd is geld en netheid is een must. Daarom is Big Wipes het merk dat je in je gereedschapskist moet hebben. Big Wipes specialiseert zich in krachtige reinigingsdoekjes die snel en efficiënt allerlei soorten vuil verwijderen. Zo kun je je concentreren op wat echt belangrijk is: de klus klaren.

Waarom Big Wipes meer is dan een gewone vochtige doek

Big Wipes zijn niet zomaar natte doekjes; ze zijn geformuleerd met een unieke mix van reinigingsmiddelen die zelfs de meest hardnekkige vlekken aanpakken. Verf, lijm, olie, je noemt het maar, Big Wipes krijgt het weg. Bovendien zijn ze huidvriendelijk, bevatten ze geen schadelijke chemicaliën en zijn ze ook nog eens biologisch afbreekbaar. Je kunt ze dus met een gerust hart gebruiken, wetende dat je jezelf en de planeet niet in gevaar brengt. En wist je dat Big Wipes ook nog eens multifunctioneel zijn? Ze zijn niet alleen voor je handen; je kunt ze ook gebruiken om je gereedschap en werkoppervlakken schoon te maken.

De Big Wipes voordelen bij Gereedschapcentrum

Bij Gereedschapcentrum begrijpen we dat je het druk hebt. Daarom zorgen we voor snelle levering van je Big Wipes, rechtstreeks uit onze eigen voorraad. Zo kun je zonder zorgen verder met je projecten. En laten we eerlijk zijn, tijd is geld in jouw branche. Nog een reden om je Big Wipes bij ons te bestellen, is ons persoonlijk advies. We hebben een breed scala aan Big Wipes producten en onze specialisten kunnen je precies vertellen welke het beste bij jouw behoeften past. Dit bespaart je niet alleen tijd maar zorgt er ook voor dat je altijd het juiste product in huis hebt.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is