Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Clou: je beste vriend in afwerking en renovatie

Ben je een vakman die altijd op zoek is naar perfectie? Dan is Clou je nieuwe beste vriend. Met een diepgewortelde passie voor afwerking en renovatie, biedt Clou een reeks aan producten die ontworpen zijn om jouw projecten een professionele touch te geven. Van houtafwerking tot kleurcorrectie, Clou heeft een oplossing voor elke uitdaging. De merkidentiteit van Clou draait om kwaliteit, betrouwbaarheid en een flinke dosis innovatie.

Wat zet Clou op de kaart?

Clou onderscheidt zich door de nadruk te leggen op duurzaamheid en gebruiksgemak. Alle producten zijn eco-vriendelijk en ontworpen met de gebruiker in gedachten. Met Clou hoef je niet te kiezen tussen een goed milieu en een fantastisch eindresultaat. Daarnaast is Clou er voor zowel de professionele vakman als de enthousiaste doe-het-zelver. Een brede reeks aan tutorials en how-to's zorgen ervoor dat je altijd het maximale uit je Clou-producten haalt. Bovendien zijn enkele van Clou's beitsen en lakken bekroond in vakbladen, wat je vertrouwen in het merk alleen maar versterkt.

Waarom kiezen voor Clou bij Fixami?

Kwaliteit spreekt voor zich, maar waar je je Clou-producten koopt, kan ook een groot verschil maken. Daarom is Fixami de perfecte match. Allereerst profiteer je van onze snelle levering. Je wilt immers niet stilzitten als je eenmaal hebt besloten om je project te starten. Daarnaast bieden we je persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste Clou-producten, passend bij jouw specifieke behoeften. We hebben een groot online assortiment en onze experts staan altijd klaar om je te begeleiden. Kies je voor Clou bij Fixami, dan kies je voor zowel kwaliteit als een uitstekende service.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is