Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

CMT: jouw sleutel tot hoogwaardig houtbewerking

Als vakman weet je hoe essentieel het is om te kunnen vertrouwen op je gereedschap. CMT begrijpt dit als geen ander. Dit merk is gespecialiseerd in het vervaardigen van premium kwaliteit snijgereedschappen speciaal voor houtbewerking. Met meer dan vijftig jaar ervaring in de industrie, richt CMT zich op de kernwaarden van innovatie, duurzaamheid en precisie. De merkidentiteit van CMT straalt vakmanschap en betrouwbaarheid uit, en dat zie je terug in elk product.

Waarom is CMT anders dan andere merken?

CMT onderscheidt zich door zijn focus op technologische innovatie. Het merk investeert continu in onderzoek en ontwikkeling om je de meest geavanceerde snijoplossingen te bieden. Elk product ondergaat strenge kwaliteitscontroles om te zorgen voor een lange levensduur en optimale prestaties. Het assortiment is breed en biedt oplossingen voor zowel eenvoudige als complexe houtbewerkingsprojecten. Een groot aantal van CMT's producten is ook voorzien van oranje PTFE-coating, die niet alleen corrosiebestendig is, maar ook wrijving vermindert tijdens het snijden.

Waarom CMT bij Gereedschapcentrum kopen?

De juiste tools maken het verschil, maar ook de plek waar je ze koopt kan een grote impact hebben. Bij Gereedschapcentrum geniet je van een paar belangrijke voordelen. Ten eerste bieden we een groot online assortiment van CMT producten. Of je nu op zoek bent naar een specifiek type zaagblad of een veelzijdige set frezen, de kans is groot dat je het bij ons vindt. Ten tweede kun je rekenen op persoonlijk advies. Onze experts kennen de ins en outs van CMT's assortiment en kunnen je helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw project. Door deze combinatie van een uitgebreid assortiment en persoonlijk advies ben je altijd verzekerd van de beste CMT-oplossing voor jouw houtbewerkingsbehoeften.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is