Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Nemef

Veilig en betrouwbaar: Ontdek de wereld van Nemef hang- en sluitwerk

Veiligheid en vertrouwen zijn twee woorden die synoniem staan met Nemef. Als jij op zoek bent naar hang- en sluitwerk van topkwaliteit, dan zit je bij dit merk goed. Nemef is een oer-Hollands merk met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van betrouwbare sloten, deurbeslag en toegangscontrolesystemen. Of je nu een professional bent in de bouwsector of gewoon je eigen huis extra wilt beveiligen, Nemef levert oplossingen die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Wat maakt Nemef uniek? Meer dan een slot

Nemef gaat verder dan alleen het bieden van fysieke veiligheid; het merk begrijpt dat elk project uniek is en vereist daarom een gespecialiseerde aanpak. Met een uitgebreid assortiment dat reikt van eenvoudige bijzetsloten tot geavanceerde elektronische systemen, biedt Nemef voor elke situatie een passende oplossing. De producten van Nemef zijn bovendien SKG-gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van inbraakwerendheid. Dat Nemef als eerste Nederlandse hang- en sluitwerkfabrikant het ISO 9001-certificaat behaalde, spreekt boekdelen over hun inzet voor kwaliteit en innovatie.

Waarom kiezen voor Nemef bij Gereedschapcentrum? Scherpe prijzen en persoonlijk advies!

Als je kiest voor Nemef via Gereedschapcentrum, maak je een slimme zet. Allereerst profiteer je van onze scherpe online prijzen, waardoor topkwaliteit binnen handbereik ligt. Daarnaast kunnen onze experts je voorzien van persoonlijk advies. Of je nu een enkel slot nodig hebt of een compleet toegangscontrolesysteem wilt installeren, we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare oplossing die past bij jouw specifieke behoeften.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is