Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Ontdek Novus: jouw partner in hoogwaardig gereedschap

Als je op zoek bent naar betrouwbaar, duurzaam en innovatief gereedschap, dan ben je bij Novus aan het juiste adres. Novus heeft zich door de jaren heen gevestigd als een topmerk in de wereld van professioneel gereedschap. We zijn niet zomaar een merk; we zijn een belofte voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een breed scala aan producten, van boormachines tot handgereedschap, biedt Novus oplossingen die zijn ontworpen om het leven van professionals gemakkelijker te maken. Elk stuk gereedschap is het resultaat van intensief onderzoek, jarenlange ervaring en passie voor innovatie.

Wat maakt Novus anders? Unieke kenmerken onder de loep

Novus onderscheidt zich door een compromisloze focus op kwaliteit en gebruiksgemak. Onze tools zijn niet alleen stevig en betrouwbaar, maar ook ergonomisch ontworpen voor maximaal comfort tijdens lange werkdagen. Onze producten ondergaan strenge tests om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoge verwachtingen van onze professionele klanten. We gebruiken alleen de beste materialen en onze geavanceerde productietechnologieën garanderen duurzaamheid en efficiëntie. Het is misschien interessant om te weten dat Novus een van de weinige merken is die een levenslange garantie bieden op een groot deel van hun assortiment.

Waarom Novus kopen bij Gereedschapcentrum? Jouw voordelen opgesomd

Als je besluit om je volgende Novus-gereedschap bij Gereedschapcentrum te kopen, kun je rekenen op een aantal significante voordelen. Ten eerste, we hebben een groot online assortiment van Novus-producten, waardoor je altijd het juiste gereedschap voor jouw klus vindt. Ten tweede, dankzij onze eigen voorraad zijn veel Novus-producten direct leverbaar, wat betekent dat je nooit lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan. Onze scherpe online prijzen en snelle levering maken je aankoopervaring compleet. Gereedschapcentrum en Novus samen staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is