Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

TAYG: Voor de organisatie die je altijd wilde

Ben je een professional die graag alles op orde heeft? Dan is TAYG het merk dat je nodig hebt. Als je moe bent van gereedschap dat rondslingert en op zoek bent naar een efficiënte manier om je werkplek te organiseren, dan moet je eens kijken naar de opbergoplossingen van TAYG. Dit merk is meer dan alleen opbergdozen; het is een revolutie in hoe je omgaat met je gereedschap. TAYG staat voor gebruiksgemak, duurzaamheid en vooral voor organisatie.

Hoe TAYG je werkplek transformeert

TAYG blinkt uit in het creëren van innovatieve opbergsystemen. Of het nu gaat om draagbare gereedschapskisten, stapelbare opbergdozen, of modulaire ladenkasten, het merk denkt echt na over hoe vakmensen hun gereedschap gebruiken en opbergen. Maar wat echt indrukwekkend is, is de aandacht voor detail. Zelfs de kleinste componenten van hun producten, zoals handgrepen en sloten, zijn ontworpen voor maximale duurzaamheid en gebruiksgemak. En als je denkt dat opbergoplossingen saai zijn, dan heb je de kleurrijke designs van TAYG nog niet gezien die jouw werkplek in een handomdraai opfleuren.

Waarom TAYG kiezen bij Gereedschapcentrum?

Je bent overtuigd en wilt de magie van TAYG ervaren, maar waarom zou je bij Gereedschapcentrum kopen? Twee woorden: groot online assortiment en direct leverbaar. Omdat we een ruim aanbod van TAYG-producten op eigen voorraad hebben, kun je er zeker van zijn dat wat je nodig hebt direct leverbaar is. Geen lange wachttijden, geen gedoe. Bovendien, met ons uitgebreide assortiment kun je alles vinden wat je nodig hebt om je werkplek of werkruimte tot in de puntjes te organiseren. Zo eenvoudig is het!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is