usp1
usp2
usp3

Milwaukee 4932459065 Redstick Backbone 80 Waterpas - magnetisch - 80cm

Milwaukee 4932459065 Redstick Backbone 80 Waterpas - magnetisch - 80cm
adviesprijs
97,00
81,69

Verwachte leverdatum

06-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Milwaukee 4932459065 Waterpas - nauwkeurigheid in elke hoek
   Duik in de wereld van precisie met de Milwaukee REDSTICK Backbone 80 Waterpas. Deze 80cm lange, magnetische tool is geen gewone waterpas. Het volledig metalen BACKBONE-frame zorgt voor een ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid. Combineer dit met de SHARPSITE fiool technologie, en je hebt een waterpas die zowel uitstekende leesbaarheid biedt als impactbestendig is. De brede, duurzame handvaten maken het dragen en positioneren van de waterpas comfortabel, terwijl de nauwkeurig gekartelde oppervlakte nauwkeurigheid garandeert in alle werkposities. Met zijn hoog-contrast fiool, die eenvoudig te reinigen is, en de schokbestendige, verwijderbare uiteinden, maakt deze tool het werken in kleine ruimtes gemakkelijker zonder de nauwkeurigheid te verliezen. De naam Milwaukee REDSTICK Backbone wordt gerechtvaardigd door zijn uitstekende anti-slip eigenschappen, die schuiven op de muur of het meetoppervlak voorkomen. Voeg de versterkte "rare earth" magneten aan de mix toe voor maximale trekkracht, en je begrijpt waarom deze waterpas een betrouwbare partner is in elke klus.

   Zekerheid bij elke klus
   Betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn essentieel, en de Milwaukee REDSTICK Backbone 80 Waterpas levert op beide fronten. Ontworpen met het oog op veiligheid en efficiëntie, biedt de waterpas jou de zekerheid die je nodig hebt bij elk project. De schokbestendige, verwijderbare uiteinden niet alleen beschermen de frame integriteit maar verminderen ook het risico op beschadigingen bij een val. Dit betekent dat je kunt werken in de wetenschap dat jouw tool bestand is tegen de ruwe behandeling die soms onvermijdelijk is bij kluswerkzaamheden. Bovendien, met de duurzaam metalen gat, is het weghangen van de waterpas na een lange dag werken net zo gemakkelijk als het uit de weg halen van potentiële struikelgevaren. Met de levenslange garantie en de accuraatheid tot op 0.029º, garandeert de Milwaukee REDSTICK Backbone 80 Waterpas jou de betrouwbaarheid die je verwacht van een high-end meetinstrument.

   Vind jouw precisiegereedschap hier
   Waarom zou je de Milwaukee REDSTICK Backbone 80 Waterpas bestellen bij onze webshop? Niet alleen profiteer je van de scherpe prijzen en vriendelijke service die wij bieden, maar ook van snelle levering die ervoor zorgt dat je snel kunt beginnen met je projecten. Ons omvangrijke assortiment betekent dat je altijd wel iets vindt dat bij jouw specifieke behoeften past, of je nu een professional bent of een doe-het-zelver. De combinatie van uitstekende producten zoals de Milwaukee REDSTICK Backbone 80 Waterpas en onze klantgerichte benadering, zorgt ervoor dat jouw winkelervaring net zo glad verloopt als je projecten. Pak vandaag nog die precisie tool die jouw werk naar een volgend niveau tilt.

   Lengte waterpas

   800 mm

   Digitaal display

   Nee

   Meetlengte

   0.8 m

   Magnetisch

   Ja

   EAN

   4002395280360

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.