Paintura Muravlies Renovatievlies Glad 150 g/m² - rol 25 meter x 1 meter breed

placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
35,50

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Paintura Muravlies Renovatievlies Glad 150 g/m2 is geschikt voor het verstevigen van gestucte muren en voor glad maken van wanden die behangklaar zijn opgeleverd. Met Renovatievlies is het weer strak en super sterk en voorgepigmenteerd.

   Paintura Muravlies Renovatievlies Glad 150 g/m2 zit op een rol. Paintura Muravlies Renovatievlies Glad 150 g/m2 is gepigmenteerd dat wil zeggen voorgeschilderd, Daardoor zuigt het renovatievlies geen muurverf meer op als je gaat schilderen.

   Paintura Muravlies Renovatievlies Glad 150 g/m2 is naadloos te plakken, je kunt het horizontaal of verticaal op de muur plakken. Je kunt het streeploos schilderen met een goede muurverf of latex.

   Verwerking: Breng het Paintura Muravlies Renovatievlies aan, met de binnenzijde van de rol tegen de wand of het plafond. Druk goed in de lijmlaag en druk het geheel aan, met bij voorkeur een kunststofspatel of eventueel met een gladde rubberen rol. De overmaat van het Paintura Muravlies Renovatievlies met een RVS liniaal of spatel en een scherp mes langs plafond, plint of deurstijl afsnijden. De volgende baan stotend, dus baan-tegen-baan, op dezelfde manier als de vorige baan aanbrengen. Bij hoeken en kanten tot minimaal 10 cm doorplakken. Om een foutloze en loodrechte aansluiting te krijgen, moet de volgende baan overlappend aangebracht worden. Dan de twee lagen dubbel doorsnijden. Na droging van de glasweefsellijm (na ca. 18 uur), afwerken met 1 of 2 lagen in een gewenste muurverf.

   Aanbevolen voor verwerking voor Paintura Muravlies Renovatievlies Glad 150 g/m2
   Hoeveelheid lijm ca. 250 g/m2
   Hoeveelheid muurverf 350-500 g/m2

   Breedte (Product)

   1 m

   Lengte (Product)

   25 m

   EAN

   8720572581456

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is