usp1
usp2
usp3

Stiga Combi 48 Grasmaaier - 2200W

Stiga Combi 48 Grasmaaier - 2200W-image
351,69

Verwachte leverdatum

16-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontmoet de Stiga 2L0481048/ST1 Benzine grasmaaier: Jouw gazon's nieuwe beste vriend
      Zeg maar dag tegen die oude, krakkemikkige grasmaaier en hallo tegen de Stiga Combi 48, de benzine grasmaaier die jouw gazonbeheer naar een hoger niveau tilt. Met een opgenomen vermogen van 2200 Watt en een robuust stalen maaidek, is dit model niet alleen een krachtpatser, maar ook gebouwd voor de lange duur. Perfect voor gazons tot 1200 vierkante meter, transformeert de Stiga Combi 48 jouw tuin in een oase van groen. Droom je van een gazon zo levendig als een professioneel sportveld? Met de mulchfunctie van deze grasmaaier wordt je grasmat natuurlijk gevoed tijdens het maaien, wat resulteert in een gezondere en rijker groene uitstraling. Niet te vergeten, de opvangbak van 60 liter die elk grassprietje vangt, waardoor je niet langer hoeft na te harken. En dankzij de zes hoogteverstellingen beslis je zelf over de perfecte lengte van je gazon; of je nu gaat voor strak en kort of een langere, natuurlijke look. Stap in de wereld van moeiteloos gazononderhoud met de Stiga Combi 48 en zie hoe je gazon tot leven komt.

      Veiligheid en duurzaamheid op de eerste plaats
      In jouw tuin wil je niet wakker liggen over veiligheid of duurzaamheid. Gelukkig zet de Stiga Combi 48 met zijn stevige stalen maaidek, krachtige 2200 Watt motor en handige 60 liter opvangbak deze zorgen aan de kant. Aangedreven door een benzine motor geniet je van volledige bewegingsvrijheid, zonder dat je beperkt bent door vervelende snoeren. De maaier’s toerental van 2900 rpm belooft een consistent en betrouwbaar resultaat, onafhankelijk van de hoogte van het gras. Plus, de mulchfunctie verzekert dat je gazon niet enkel mooi oogt, maar ook van binnenuit gezond wordt. Met een geluidsniveau van 96 decibel houd je het ook aangenaam voor de omgeving. Bovendien laat de tankinhoud van 0.75 liter je toe grote oppervlakten te maaien zonder continu te stoppen voor een herlaadbeurt. Met de Stiga Combi 48 staan veiligheid en de zorg voor jouw gazon op één.

      Jouw gazon, onze zorg: Klaar om te stralen?
      Droom je van een postkaart-perfecte tuin zonder de inspanning? De Stiga Combi 48 Grasmaaier maakt dit absoluut mogelijk. Als je besluit deze machine bij ons aan te schaffen, geniet je niet slechts van een product van topkwaliteit, je profiteert ook van de perks die ons assortiment te bieden heeft. Met een groot assortiment en scherpe prijzen, garanderen wij dat je niet alleen vindt wat je zoekt, maar wellicht ook ander gereedschap ontdekt dat je niet eens wist dat je nodig had. En hebben we al gezegd hoe snel we leveren? Jouw nieuwe maaikameraad staat in no-time bij jou op de stoep, zodat je direct kunt beginnen met het transformeren van jouw gazon tot het middelpunt van de buurt. Ready, set, mow!

      Met opvangbak

      Ja

      Mulchfunctie

      Ja

      Inhoud opvangbak

      60 l

      Toerental onbelast

      2900 rpm

      Maximale gazonoppervlakte

      1200 m²

      Materiaal maaidek

      Staal

      Tank inhoud

      0.75 l

      Aantal hoogteverstellingen

      6

      Opgenomen vermogen

      2200 W

      EAN

      8008984864429

      Artikelnummer

      401200

      Hoogte (Product)

      1150 mm

      Gewicht (Product)

      24 kg

      Breedte (Product)

      710 mm

      Lengte (Product)

      1630 mm

      1x Stiga Combi 48 Grasmaaier

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.