usp1
usp2
usp3

Stiga Combi 53 S Grasmaaier - 2600W

Stiga Combi 53 S Grasmaaier - 2600W-image
467,09

Verwachte leverdatum

16-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Stiga 2L0536148/ST1 Benzine grasmaaier
      Je tuin omtoveren tot een groen paradijs is makkelijker dan je denkt met de Stiga Combi 53 S Grasmaaier - 2600W, jouw nieuwe beste vriend op het gebied van gazonverzorging! Krachtig en efficiënt, dat zijn de sleutelwoorden die dit beestje het best beschrijven. Met een imposant opgenomen vermogen van 2600 watt en een stevig maaidek gemaakt van robuust staal, laat het elke graspol hoog of laag moeiteloos achter zich. Laat je niet afschrikken door de grootte van je gazon; de Stiga Combi 53 S neemt tot maar liefst 1800 vierkante meter voor zijn rekening. De ruime opvangbak van 60 liter betekent dat je kunt blijven gaan zonder constant onderbrekingen voor het legen. En, met de handige mulchfunctie verandert het maaiafval in een natuurlijke meststof, geretourneerd aan je gazon voor een weelderige groei. Met zes eenvoudige hoogteverstellingen en een toerental van 2900 rpm, stel je de maaier precies af zoals jij dat wilt. De benzine motor, met een tankinhoud van maar liefst 10 liter, zorgt ervoor dat je lange maaibeurten kunt maken zonder de noodzaak om vaak bij te tanken.

      Veilige en groene keuzes met je Stiga maaier
      De Stiga Combi 53 S gaat verder dan alleen maar je gazon maaien. Het is een toonbeeld van duurzaamheid en veiligheid. Met een gemeten geluidsniveau van slechts 98 dB is deze grasmaaier verrassend stil voor zijn kracht en grootte, waardoor je in harmonie met je buren kunt blijven. Het duurzaam stalen maaidek verzekert je van een lange levensduur en veerkracht tegen de elementen, waardoor je jaar na jaar op je Stiga maaier kunt rekenen. De mulchfunctie wordt je nieuwe groene vingervriend, door het aansnijden van een natuurlijk bemestingsproces dat je gazon gezonder maakt. Met de verschillende hoogteinstellingen pas je de maaier moeiteloos aan voor verschillende gazoncondities, waardoor je altijd en overal het beste resultaat uit je grasmachine haalt.

      Waarom juist nu je nieuwe maaier ontdekken?
      De keuze voor je nieuwe Stiga Combi 53 S bij onze webshop is een keuze voor gemak, kwaliteit en service. Geniet van snelle levering, waardoor je binnen de kortste keren kunt beginnen met het transformeren van je gazon. En dat alles voor een prijs waar je blij van wordt. Wij geloven dat kwaliteit niet de wereld hoeft te kosten. Bij ons vind je niet alleen een enorm assortiment en scherpe prijzen, maar ook een vriendelijke service die altijd klaar staat om je van advies te voorzien. Kies voor de naadloze ervaring van onze webshop en haal meer uit je tuin, zonder gedoe. Met de Stiga Combi 53 S spring je niet alleen een gat in de lucht eens je ziet hoe je gazon eruitziet; je maakt ook een sprong voorwaarts naar een groenere, mooiere buitenruimte.

      Met opvangbak

      Ja

      Mulchfunctie

      Ja

      Inhoud opvangbak

      60 l

      Toerental onbelast

      2900 rpm

      Maximale gazonoppervlakte

      1800 m²

      Materiaal maaidek

      Staal

      Opgenomen vermogen

      2600 W

      Aantal hoogteverstellingen

      6

      Tank inhoud

      10 l

      EAN

      8008984864023

      Artikelnummer

      401211

      Hoogte (Product)

      1225 mm

      Breedte (Product)

      565 mm

      Gewicht (Product)

      33 kg

      Lengte (Product)

      1595 mm

      1x Stiga Combi 53 S Grasmaaier

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.