usp1
usp2
usp3

Tormek DF-250 diamantwiel fijn

Tormek DF-250 diamantwiel fijn
Tormek DF-250 diamantwiel fijn
Tormek DF-250 diamantwiel fijn
Tormek DF-250 diamantwiel fijn
Tormek DF-250 diamantwiel fijn
279,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Tormek DF-250 diamantschijf fijn - Voor aaanscherping

      Op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw staalbewerking? Ontmoet de Tormek DF-250 diamantschijf, jouw nieuwe beste vriend als het aankomt op precisie en comfort. Met zijn indrukwekkende diameter van 250 millimeter biedt hij volop ruimte voor nauwkeurige afwerking. Ontworpen met het oog op de staalbewerker, garandeert deze schijf een scherpe en gladde afwerking van elk werkstuk. Of je nu bezig bent met een professioneel project of als hobbyist streeft naar topkwaliteit, de Tormek diamantschijf stelt niet teleur. Duurzaam en betrouwbaar; reken op een onberispslijk resultaat, elke keer weer. Inbegrepen bij de schijf vind je het ACC-150 Anti-corrosie Concentraat, een garantie voor langdurig behoud van jouw gereedschap, en een deskundige handleiding voor optimaal gebruik van deze fijne diamantschijf.

      Veilig en efficiënt staal bewerken

      De Tormek DF-250 diamantschijf biedt niet alleen precisie maar ook veiligheid. Geschikt voor elk staalproject, maakt deze schijf het mogelijk om efficiënt en veilig te werken aan de scherpste afwerkingen. Dankzij de meegeleverde handleiding en het anti-corrosie concentraat zijn zowel jouw veiligheid tijdens gebruik als de levensduur van het blad gewaarborgd. Perfect voor zowel de professionele klusser als de enthousiaste hobbyist die streeft naar professionaliteit in elk project.

      Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum?

      Met de Tormek DF-250 diamantschijf haal je niet alleen een stukje topgereedschap in huis, maar ook de zekerheid van kwaliteit en duurzaamheid. Bij Gereedschapcentrum onderstrepen we deze waarden door enkel het beste aan te bieden. Als officiële dealer van Tormek en vele andere topmerken, bieden we deskundig advies en een snelle levering. Sta je klaar om jouw staalbewerkingscapaciteiten naar een hoger niveau te tillen met de ondersteuning van een betrouwbaar en scherp geprijsd gereedschap? Gereedschapcentrum staat voor je klaar, met alles wat je nodig hebt om van ieder project een meesterwerk te maken.

      Schijven diameter

      250

      Aantal stuks

      1

      Geschikt voor materiaal

      Staal

      EAN

      7392485006213

      Artikelnummer

      335893

      ACC-150 Anti-corrosie Concentraat dat het water corrosiewerend maakt.

      Handleiding voor de DF-250 Diamond Wheel Fine.

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.