usp1
usp2
usp3

Festool WE-FT1-M Vest - Maat M

Festool WE-FT1-M Vest - Maat M

Uitvoering

71,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool WE-FT1-S: Comfortabel vest voor de vakman

      Als professional weet je dat comfort op de werkvloer net zo belangrijk is als het gereedschap dat je gebruikt. Daarom introduceert Festool het WE-FT1-S vest in maat S, een kledingstuk dat speciaal is ontworpen om jouw werkzaamheden te ondersteunen met comfort en stijl. Dit vest uit de truien & vesten collectie is meer dan alleen een warme laag; het is een uiting van professionaliteit en vakmanschap.

      Het Festool WE-FT1-S vest is met zorg vervaardigd om jou als professional de bewegingsvrijheid te geven die je nodig hebt tijdens het klussen. De maat S is perfect voor de wat kleinere vakman of -vrouw die niet inlevert op kwaliteit en uitstraling. Het vest is voorzien van een gestroomlijnd design met het herkenbare Festool logo, wat het een stijlvolle toevoeging maakt aan je werkgarderobe.

      Dit vest is niet alleen een praktische keuze, maar ook een duurzame. Festool staat bekend om hun hoogwaardige producten en dit vest is daarop geen uitzondering. Het zal je tijdens de koudere dagen warm houden en is tegelijkertijd ademend genoeg om comfortabel te blijven bij intensief gebruik.

      Kies voor het Festool WE-FT1-S vest in maat S en ervaar zelf de combinatie van comfort, functionaliteit en stijl die dit kledingstuk je biedt. Het is een onmisbare aanvulling voor elke vakman die waarde hecht aan kwaliteit en comfort tijdens het werk.

      Maat

      M

      Kleurnaam

      Zwart

      Maat Fashion

      M

      EAN

      4014549410820

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.