usp1
usp2
usp3

Oxxa 14-690 Nitri-Tech Foam Werkhandschoenen - 9/L - Nitril

Oxxa 14-690 Nitri-Tech Foam Werkhandschoenen - 9/L - Nitril
adviesprijs
4,00
2,79

Verwachte leverdatum

03-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Afbeelding kan afwijken.

      Ontdek de veelzijdige Oxxa Nitri-Tech Foam Werkhandschoenen voor elke klus

      Als je op zoek bent naar betrouwbare werkhandschoenen die comfort en bescherming bieden, dan zijn de Oxxa Nitri-Tech Foam Werkhandschoenen in maat 9/L een uitstekende keuze voor jou. Deze allround handschoenen, uit de familie van werkhandschoenen, zijn ontworpen om je handen te beschermen tijdens diverse werkzaamheden.

      De handschoenen zijn uitgevoerd in een stijlvolle grijs-zwarte kleur, die niet alleen praktisch is maar ook professioneel oogt. Oxxa, de fabrikant van deze handschoenen, staat bekend om hun kwaliteitsvolle producten en dat is bij dit paar niet anders. Ze zijn gemaakt van duurzaam nylon materiaal dat een goede pasvorm en flexibiliteit biedt, zodat je handen vrij kunnen bewegen terwijl ze toch beschermd zijn.

      Dankzij de nitril coating op de Oxxa 14-690 Nitri-Tech Foam Werkhandschoenen heb je een uitstekende grip, zelfs in vochtige omstandigheden. Dit maakt ze ideaal voor een breed scala aan taken, van precisiewerk tot algemene klussen.

      Let op dat de afbeelding op onze website kan afwijken van het werkelijke product, maar wees gerust dat de kwaliteit en de specificaties consistent zijn. Met deze handschoenen ben je uitgerust voor elke uitdaging en kun je veilig en comfortabel aan de slag. Kies voor de Oxxa 14-690 Nitri-Tech Foam Werkhandschoenen en ervaar de combinatie van bescherming en comfort tijdens je werk.

      Kleurnaam

      Grijs Zwart

      Type handschoen

      Allround

      Materiaal

      Nylon

      Maat

      9/L

      EAN

      8718249005824

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.