usp1
usp2
usp3

M-Safe 14-690 Nitri-Tech Foam Werkhandschoenen - 8/M - Nitril

★★★★★

5.0 / 5

1 review

M-Safe 14-690 Nitri-Tech Foam Werkhandschoenen - 8/M - Nitril
adviesprijs
3,00
2,59

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de veelzijdigheid van M-Safe Nitri-Tech Foam Werkhandschoenen

   Als professional weet je hoe belangrijk het is om je handen goed te beschermen tijdens het werk. De M-Safe 14-690 Nitri-Tech Foam Werkhandschoenen bieden je die essentiële bescherming met een comfortabele pasvorm. Deze allround werkhandschoenen zijn uitgevoerd in een stijlvol grijs met zwarte accenten, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar er ook nog eens goed uitzien.

   De handschoenen zijn gemaakt van duurzaam nylon, wat zorgt voor een uitstekende pasvorm en een lange levensduur. Dankzij de nitril coating heb je altijd een optimale grip, of je nu werkt in een droge of juist een olieachtige omgeving. De maat 8/M van deze handschoenen sluit goed aan op je handen, waardoor je nauwkeurig kunt blijven werken zonder in te leveren op bescherming.

   M-Safe staat bekend om de hoge kwaliteit van hun werkhandschoenen en met de 14-690 Nitri-Tech Foam Werkhandschoenen maak je een keuze waar je geen spijt van zult krijgen. Ze zijn ideaal voor een breed scala aan werkzaamheden, waardoor je met één paar handschoenen uit de voeten kunt voor verschillende klussen. Bescherm je handen en verbeter je werkervaring met deze betrouwbare werkhandschoenen van M-Safe.

   Kleurnaam

   Grijs Zwart

   Type handschoen

   Allround

   Materiaal

   Nylon

   Maat

   8/M

   EAN

   8718249005794

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster