usp1
usp2
usp3

Sola AV 100 Blokwaterpas - 1000mm

Sola AV 100 Blokwaterpas - 1000mm
Sola AV 100 Blokwaterpas - 1000mm
Sola AV 100 Blokwaterpas - 1000mm
Sola AV 100 Blokwaterpas - 1000mm
Sola AV 100 Blokwaterpas - 1000mm
adviesprijs
41,00
32,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 1111301 Waterpas - recht op de millimeter!
      Stel je voor, een gereedschap dat belooft je klusleven eenvoudiger te maken, met precisie en gebruiksgemak als speerpunten. De Sola AV 100 Blokwaterpas - 1000mm is exact dat hulpmiddel wat je nodig hebt. Gemaakt uit een hoogwaardig aluminium kokerprofiel, zilver geanodiseerd, belichaamt deze waterpas duurzaamheid en efficiëntie. Met een profielgewicht van circa 520 g/m en afmetingen van ongeveer 50 x 21 mm, ligt deze waterpas perfect in de hand. De twee onbreekbare acrylglazen bloklibellen - één horizontale met vergrotingslens en lichtplaatje en één verticale - bieden een zichtbaarheid die je werk enorm vereenvoudigt. De schokdempende eindkappen beschermen het instrument tegen dagelijkse schokken. Bovendien, met een meetnauwkeurigheid die consistent betrouwbaar blijft, zowel normaal als bij omslag, is deze waterpas ideaal voor allerlei projecten, van doe-het-zelf tot semi-professioneel werk in de bouw. De Sola AV 100 Blokwaterpas brengt precisie en kwaliteit samen in een strak design, zonder digitale complicaties, en biedt een meetlengte van 1 meter.

      Veilig en duurzaam, je betrouwbare kluscompagnon
      Duurzaamheid en betrouwbaarheid vormen de essentie van gereedschap waarop je kunt rekenen - en zo'n gereedschap is de Sola AV 100 Blokwaterpas. Zijn aluminium kokerprofiel zorgt niet alleen voor een robuuste uitstraling, maar biedt ook de garantie voor langdurig gebruik, terwijl de schokdempende eindkappen een extra laag bescherming bieden tegen onvermijdelijke klusongemetelijkheden. De breukvaste Acrylglazen bloklibellen dragen bij aan de betrouwbaarheid, waar je ook werkt; of het nu een doe-het-zelf project in de achtertuin is, of een meer veeleisende constructieklus. Deze waterpas staat garant voor nauwkeurige metingen, zelfs in de handen van de meest fervente doe-het-zelvers en semi-professionals in de bouw. Met de Sola AV 100 ben je verzekerd van een gereedschap dat zijn mannetje staat.

      Waarom deze topper onmisbaar is in jouw gereedschapskist
      De keuze voor waar je jouw gereedschap aanschaft, kan soms net zo belangrijk zijn als het gereedschap zelf. Door te kiezen voor onze webshop haal je niet alleen de Sola AV 100 Blokwaterpas in huis, maar profiteer je ook van snelle levering en een vriendelijke service die jou als klusser hoog in het vaandel heeft staan. Ons assortiment is rijkelijk gevuld met alles wat je hartje begeert, terwijl we ook nog eens zorgen dat je portemonnee vrolijk blijft met onze scherpe prijzen. Of je nu een professionele bouwvakker bent of een enthousiaste doe-het-zelver, de Sola AV 100 Blokwaterpas is de perfecte aanvulling op je gereedschapsarsenaal. En bij ons, vind je niet alleen dit topstuk, maar ook alles wat je verder nog nodig hebt voor je projecten, allemaal op één plaats.

      Digitaal display

      Nee

      Lengte waterpas

      1000 mm

      Aantal libellen

      2

      Meetlengte

      1 m

      EAN

      9002719000372

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.