usp1
usp2
usp3

Sola Tri-Matic TM 3 m Rolmaat - 3m x 13mm

Sola Tri-Matic TM 3 m Rolmaat - 3m x 13mm
17,79

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Sola 50023201 Tri-Matic TM 3 m Rolmaat - 3m x 13mm

   De Sola Tri-Matic TM 3 m Rolmaat is een betrouwbaar meetinstrument van het gerenommeerde merk Sola. De rolmaat heeft een verchroomde kunststof behuizing met een stalen meetband die geel gelakt is. De anti-reflect coating voorkomt hinderlijke weerspiegeling en de rolmaat is voorzien van een doorlopende cm/mm maatverdeling in zwart en dm in rood. Met een EEG nauwkeurigheidsklasse I, automatische terugloop van de band, zelfcorrigerende eindhaak en tweevoudige rem is deze rolmaat geschikt voor diverse toepassingen in de werktuigbouw, industrie, bouw en meer.

   Handige en Betrouwbare Rolmaat voor Diverse Toepassingen

   De Sola Tri-Matic TM 3 m Rolmaat is eenvoudig in gebruik en biedt nauwkeurige metingen voor diverse toepassingen. De rolmaat is voorzien van een ergonomische behuizing met riemclip, waardoor je hem gemakkelijk bij je kunt dragen. De tweevoudige rem zorgt voor exact instellen van de meting, terwijl de schokdemper de eindhaak opvangt. Dit zorgt voor een soepele en nauwkeurige meting, terwijl de rolmaat ook geschikt is voor ruwere omgevingen. Met zijn geijkte klasse I en 3 meter lengte is deze rolmaat een handig en betrouwbaar meetinstrument voor professionals en doe-het-zelvers.

   Waarom Zou Jij de Sola Tri-Matic TM 3 m Rolmaat Kopen?

   Als officiële dealer van topmerken bieden wij een groot assortiment aan gereedschappen, waaronder de Sola Tri-Matic TM 3 m Rolmaat. Met scherpe online prijzen, snelle levering en een grote voorraad, ben je bij ons verzekerd van kwaliteit en service. Bovendien bieden wij gratis professioneel advies, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. De Sola Tri-Matic TM 3 m Rolmaat is een handige en betrouwbare metgezel voor diverse meetklussen, en met zijn geijkte klasse I en ergonomische ontwerp biedt hij grote voordelen en een hoge mate van veiligheid. Combineer deze rolmaat met andere Sola meetinstrumenten voor een complete set die aan al jouw meetbehoeften voldoet.

   Magnetisch

   Nee

   Breedte (Product)

   13 cm

   Meetlengte

   3 m

   EAN

   9002719002741

   1x Sola 50023201 Rolmaat

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.