Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Sola

197 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 9

Sola: jouw partner voor perfectie in de bouw

Als je waarde hecht aan nauwkeurigheid in de bouw, dan is Sola het merk voor jou. sola levert perfecte meetinstrumenten voor professionals die niets minder dan nauwkeurigheid, efficiëntie en eenvoud verlangen in hun werk. Dit Oostenrijkse merk heeft een lange en trotse traditie die het mogelijk maakt om producten van wereldklasse te leveren die worden vertrouwd door vakmensen in 80 verschillende landen over de hele wereld.

unieke kenmerken van Sola: eenvoud, efficiëntie, precisie

Sola staat voor productinnovaties die zich onderscheiden door consistente eenvoud, efficiëntie en precisie. De meetinstrumenten van Sola zijn ontworpen met de behoeften van de vakman in gedachten. Of je nu een waterpas, een vouwmeter of een laser nodig hebt, elk sola-product is een voorbeeld van vakmanschap en innovatie. Het is geen wonder dat Sola een vertrouwde naam is in de bouwsector in zo'n breed scala aan landen.

de voordelen van het kopen van Sola bij gereedschapcentrum

Als het op Sola aankomt, biedt gereedschapcentrum je niet alleen een groot online assortiment, maar ook de belofte van snelle levering. Je hoeft niet te wachten om je nieuwe sola-meetinstrumenten in handen te krijgen. Bovendien zijn onze prijzen scherp, wat betekent dat je altijd waar voor je geld krijgt. Dus waarom zou je ergens anders shoppen? Kies voor gereedschapcentrum en ervaar het gemak van online winkelen, gecombineerd met de zekerheid van topkwaliteit Sola-producten.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is