usp1
usp2
usp3

Sola SRC 300 Schrijfhaak - 300 x 145mm

Sola SRC 300 Schrijfhaak - 300 x 145mm
17,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 56014201 Winkelhaak: Een stralende ster in precisie
      Op zoek naar de perfecte metgezel voor jouw nauwkeurige meetwerk? De Sola SRC 300 Schrijfhaak - 300 x 145mm is waar je zoektocht eindigt. Dit meesterwerk van precisie biedt je niet alleen een lichtgewicht ervaring dankzij het robuuste aluminium blok, maar garandeert ook duurzaamheid met de zeer slijtvaste, vuilafstotende poedercoating. De heldere en contrastrijke meetresultaten zijn zelfs in de meest uitdagende lichtomstandigheden moeiteloos af te lezen. Bovendien is deze schrijfhaak uitgerust met een geïntegreerde aanslag voor verstek 45°/135°, waardoor het markeren van verstekken een fluitje van een cent wordt. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, de Sola SRC 300 is jouw betrouwbare partner voor een scala aan precisiewerk.

      Veiligheid en betrouwbaarheid in één design
      De Sola SRC 300 Schrijfhaak staat niet alleen garant voor precisie maar zorgt er ook voor dat je werk veilig en betrouwbaar uitvoert. De robuuste constructie en de slijtvaste coating zorgen ervoor dat je gereedschap bestand is tegen de meest intensieve gebruiksomstandigheden, terwijl de vuilafstotende laag ervoor zorgt dat het gereedschap moeiteloos schoon te houden is. Hierdoor blijven de meetresultaten altijd goed leesbaar, wat cruciaal is voor het nauwkeurig uitvoeren van je werk. De slim ontworpen aanslag voor verstek zorgt voor extra precisie bij het markeren en meten, waardoor fouten tot het verleden behoren. Kortom, met de Sola SRC 300 aan je zijde, zijn kwaliteit en betrouwbaarheid altijd binnen handbereik.

      Geniet van een betere winkelervaring
      Waarom zou je de Sola SRC 300 Schrijfhaak bij ons bestellen? Nou, naast de garantie op een topkwaliteit gereedschap, profiteer je ook van ongeëvenaarde voordelen. Met onze snelle levering is jouw nieuwe schrijfhaak sneller in huis dan je 'precisie' kunt zeggen. En dankzij ons groot assortiment ben je ook voor al je andere gereedschapswensen aan het juiste adres. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je altijd waar voor je geld krijgt, zonder in te leveren op kwaliteit of betrouwbaarheid. Voeg daar onze vriendelijke service aan toe, en je hebt een winkelervaring die net zo nauwkeurig en betrouwbaar is als de Sola SRC 300 zelf. Precisie in gereedschap, precisie in service; daar staan we voor.

      EAN

      9002719021094

      Artikelnummer

      142815

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.