usp1
usp2
usp3

Sola SRC 200 Schrijfhaak - 200 x 145mm

Sola SRC 200 Schrijfhaak - 200 x 145mm
15,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 56014001 Winkelhaak: Jouw nieuwe maat in precisie
      Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor je meetwerk, dan heb je die gevonden in de Sola SRC 200 Schrijfhaak. Dit lichtgewicht wonder is ontworpen om jouw klusleven makkelijker te maken. Vervaardigd uit robuust aluminium, weerstaat deze winkelhaak de tand des tijds met een slijtvaste, vuilafstotende poedercoating die ervoor zorgt dat hij er niet alleen goed blijft uitzien, maar ook betrouwbaar blijft in gebruik. De duidelijke meetresultaten springen in het oog door het hoge contrast, zodat je nooit meer hoeft te turen of te gissen. Met de handige geïntegreerde aanslag voor verstek 45°/135° hoekmetingen was precisiewerk nog nooit zo eenvoudig. Bereid je voor op het volgende niveau van meetgemak met de Sola SRC 200 Schrijfhaak.

      Veilig en duurzaam, elke keer weer
      Bij klussen komt veiligheid altijd op de eerste plaats, en de Sola SRC 200 Schrijfhaak is hierbij geen uitzondering. Zijn lichte maar robuuste aluminium blok zorgt niet alleen voor gemakkelijke hantering, maar ook voor duurzaamheid op lange termijn. Je kunt rekenen op consistente precisie dankzij de dikke poedercoating die beschermt tegen slijtage en vuil – dat betekent minder onderhoud en meer tijd om je op je projecten te concentreren. En met de zeer leesbare resultaten, verminder je niet alleen de kans op meetfouten, maar zorg je er ook voor dat je werk altijd van topkwaliteit is. Met de Sola SRC 200 Schrijfhaak in je gereedschapskist ben je altijd klaar voor een veilige en betrouwbare meetervaring.

      Kies voor gemak, kies voor ons
      Wanneer je de Sola SRC 200 Schrijfhaak bestelt bij onze webshop, stap je niet alleen over op een gereedschap van topkwaliteit, maar geniet je ook van alle voordelen die wij te bieden hebben. Met onze snelle levering kun je in een mum van tijd aan de slag met je nieuwe aanwinst. Dankzij ons grote assortiment vind je altijd wat je nodig hebt, tegen scherpe prijzen die je portemonnee zullen bevallen. Bovendien staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te helpen bij je keuze. Geef je gereedschapskist een upgrade met de Sola SRC 200 Schrijfhaak en ervaar het gemak van winkelen bij een webshop die echt om haar klanten geeft.

      EAN

      9002719021070

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.