usp1
usp2
usp3

Sola AV 120 Blokwaterpas - 1200mm

Sola AV 120 Blokwaterpas - 1200mm
Sola AV 120 Blokwaterpas - 1200mm
Sola AV 120 Blokwaterpas - 1200mm
Sola AV 120 Blokwaterpas - 1200mm
Sola AV 120 Blokwaterpas - 1200mm
adviesprijs
47,00
36,59

Verwachte leverdatum

09-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie van de Sola AV 120 Blokwaterpas - 1200mm
      Wanneer precisie en kwaliteit hand in hand moeten gaan bij jouw meetwerkzaamheden, staat de Sola AV 120 Blokwaterpas - 1200mm paraat om je verwachtingen te overtreffen. Ideaal voor de doe-het-zelver, de bouwprofessional of de enthousiaste hobbyist die geen compromissen sluit als het aankomt op nauwkeurigheid. Met een robuust aluminium kokerprofiel dat zilver geanodiseerd is voor een langdurige bescherming, ben je verzekerd van een product dat niet alleen duurzaam is, maar ook licht met zijn profielgewicht van ongeveer 520 g/m. De afmetingen van circa 50 x 21 mm zorgen ervoor dat deze waterpas een gemakkelijke grip heeft, waardoor je werkzaamheden soepeler dan ooit zullen verlopen. De waterpas beschikt ook over twee breukvaste Acrylglas bloklibellen; een horizontale met vergrotingslens en lichtplaatje voor betere afleesbaarheid, en een verticale voor een brede waaier aan meetmogelijkheden. De robuste schokdampende eindkappen beschermen tegen vallen en stoten, terwijl de meetnauwkeurigheid – zowel standaard als bij omslag – van de Sola AV 120 ervoor zorgt dat je metingen altijd spot-on zijn, ongeacht de toepassing.

      Veilig en duurzaam meten doe je zo
      Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij het gebruik van de Sola AV 120 Blokwaterpas. De ingenieuze bouw, startend met het stevige aluminium profiel tot de schokdempende eindkappen, verzekert een lange levensduur, zelfs wanneer je de waterpas in de meest veeleisende projecten gebruikt. De breukvaste Acrylglazen libellen garanderen een betrouwbare meting, keer op keer, zonder risico op schade bij normaal gebruik. Deze waterpas is jouw trouwe partner bij elke klus, binnens- of buitenshuis, op de bouwplaats of in je eigen achtertuin. De meetnauwkeurigheid, zowel in normale stand als bij omslag, biedt de zekerheid die je nodig hebt in je werkzaamheden, waarbij elk detail telt. Betrouwbaar gereedschap is essentieel zoals de Sola AV 120 dit bewijst, door te voldoen aan de verwachtingen van de doe-het-zelvers, de bouwprofessionals en de semi-professionals.

      Waarom je kiest voor ons voor je meetgereedschap
      Door te kiezen voor de Sola AV 120 Blokwaterpas - 1200mm via onze webshop, committeer je je niet enkel aan een stuk gereedschap van topkwaliteit, maar ook aan een koopervaring die daar niet voor onderdoet. Met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten voordat je met jouw nieuwe aanwinst aan de slag kunt. Daarnaast garandeert ons groot assortiment dat je altijd vindt wat je zoekt – of dat nu deze waterpas is, of aanvullend gereedschap om je projecten naar een hoger niveau te tillen. En dit alles tegen scherpe prijzen die ervoor zorgen dat jouw budget net zo in balans blijft als jouw metingen. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te adviseren of ondersteunen bij je keuze, waardoor je verzekerd bent van een aankoop waar je nog lang plezier van zult hebben.

      Meetlengte

      1.2 m

      Digitaal display

      Nee

      Aantal libellen

      2

      Lengte waterpas

      1200 mm

      EAN

      9002719000389

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.