usp1
usp2
usp3

Sola AZ 150 Blokwaterpas - 1500mm

Sola AZ 150 Blokwaterpas - 1500mm
Sola AZ 150 Blokwaterpas - 1500mm
Sola AZ 150 Blokwaterpas - 1500mm
Sola AZ 150 Blokwaterpas - 1500mm
Sola AZ 150 Blokwaterpas - 1500mm
adviesprijs
81,00
77,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola AZ 150 Blokwaterpas - 1500mm

      Als je op zoek bent naar een betrouwbare en nauwkeurige waterpas, dan is de Sola AZ 150 Blokwaterpas een uitstekende keuze. Deze waterpas heeft een aluminium kokerprofiel dat goud geanodiseerd is, waardoor het duurzaam en lichtgewicht is. Met een profielgewicht van ongeveer 750 g/m en afmetingen van circa 50 x 24 mm, ligt deze waterpas comfortabel in de hand.

      De Sola AZ 150 Blokwaterpas is voorzien van breukvaste acrylglazen bloklibellen, waardoor je verzekerd bent van een lange levensduur en nauwkeurige metingen. Met een horizontale libel met vergrotingslens en lichtplaatje, samen met een verticale libel, kun je eenvoudig zowel horizontale als verticale metingen uitvoeren. De geïntegreerde groef zorgt voor een betere grip tijdens het gebruik, terwijl de schokdempende eindkappen de waterpas beschermen tegen stoten en vallen.

      De Sola AZ 150 Blokwaterpas heeft een meetnauwkeurigheid die voldoet aan de normale standaarden, waardoor het perfect is voor meubelmakers, timmerlieden en andere vakmensen die precisie vereisen. Met een lengte van 1500 millimeter is deze waterpas ideaal voor verschillende projecten, zowel binnen als buiten. De waterpas wordt geproduceerd door Sola, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve meetinstrumenten.

      Gebruik & Veiligheid

      De Sola AZ 150 Blokwaterpas is eenvoudig te gebruiken voor zowel professionele vakmensen als doe-het-zelvers. Dankzij de breukvaste acrylglazen bloklibellen en de nauwkeurige meetnauwkeurigheid kun je met vertrouwen metingen uitvoeren en ervoor zorgen dat je projecten perfect waterpas zijn. Deze waterpas is geschikt voor een breed scala aan klussen, van het ophangen van schilderijen tot het bouwen van meubels.

      De Sola AZ 150 Blokwaterpas wordt geleverd met alle benodigde accessoires, zodat je meteen aan de slag kunt. De waterpas is compatibel met verschillende andere meetinstrumenten en gereedschappen, waardoor je je werk efficiënter kunt uitvoeren. De schokdempende eindkappen zorgen ervoor dat de waterpas beschermd is tegen beschadigingen, zelfs bij intensief gebruik.

      Waarom de Sola AZ 150 Blokwaterpas kopen bij Gereedschapcentrum?

      Bij Gereedschapcentrum vind je een ruim assortiment aan topkwaliteit gereedschap en meetinstrumenten, waaronder de Sola AZ 150 Blokwaterpas. Als officiële dealer van Sola en andere topmerken, bieden wij scherpe online prijzen en snelle levering. Onze specialisten staan klaar om je gratis professioneel advies te geven, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw project. Verbeter je meetresultaten en maak je klussen gemakkelijker met de Sola AZ 150 Blokwaterpas van Gereedschapcentrum.

      Digitaal display

      Nee

      Aantal libellen

      2

      Meetlengte

      1.5 m

      Lengte waterpas

      1500 mm

      EAN

      9002719000280

      1x Sola AZ 150 Blokwaterpas

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.