usp1
usp2
usp3

Sola AZB 60 Blokwaterpas - 600mm

Sola AZB 60 Blokwaterpas - 600mm
Sola AZB 60 Blokwaterpas - 600mm
Sola AZB 60 Blokwaterpas - 600mm
Sola AZB 60 Blokwaterpas - 600mm
Sola AZB 60 Blokwaterpas - 600mm
adviesprijs
38,00
28,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 1010801 Waterpas - De basis voor elk project
      Of je nu een metselaar, bouwprofessional, vloerenlegger, of installateur bent, of gewoon een enthousiaste doe-het-zelver, de Sola AZB 60 Blokwaterpas van 600 mm is jouw betrouwbare partner voor nauwkeurige metingen. Geconstrueerd uit een stevig aluminium kokerprofiel met een geanodiseerde zilveren afwerking, weegt deze waterpas slechts ongeveer 590 g/m, waardoor hij gemakkelijk hanteerbaar is zonder in te boeten aan sterkte. De afmetingen van circa 50 x 24 mm zorgen voor een goed evenwicht tussen zichtbaarheid en gebruiksgemak. De Sola AZB 60 is uitgerust met twee breukvaste acrylglazen bloklibellen; een horizontale libel met vergrotingslens en lichtplaatje en een verticale libel, waarbij de schokdempende eindkappen het geheel beschermen tegen de onvermijdelijke schokken en stoten op de werkplaats. De meetnauwkeurigheid is uitzonderlijk, minder dan 0,5mm/m onder normale omstandigheden en minder dan 0,75mm/m bij omslag, wat neerkomt op precisie waar je op kunt bouwen.

      Built to Last - Veiligheid en duurzaamheid voorop
      In een wereld waar duurzaamheid en betrouwbaarheid niet enkel mooie woorden zijn, maar essentiële eigenschappen, springt de Sola AZB 60 Blokwaterpas eruit. De combinatie van zijn robuuste aluminium bouw met de innovatieve schokdempende eindkappen maakt dit gereedschap niet alleen bestand tegen intensief dagelijks gebruik, maar verzekert ook een langere levensduur. Deze eigenschappen bieden een extra niveau van veiligheid voor jou en je werk, door de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de metingen onder allerlei werkomstandigheden te waarborgen. Of je nu werkt aan een grote bouwplaats of een fijnmechanisch project in je eigen garage, de AZB 60 garandeert precisie met elke meting, waardoor foutmarges verkleind worden en de efficiëntie van je werk verhoogd wordt. Dit is hét instrument voor professionals die niet bereid zijn compromissen te sluiten wat betreft kwaliteit.

      Kies voor zekerheid - Bestellen bij onze webshop
      Waarom kiezen voor de Sola AZB 60 Blokwaterpas uit onze webshop? Simpel, naast snelle levering uit ons ruime assortiment, bieden wij ook nog eens scherpe prijzen. Maar dat is niet alles; wij staan bekend om onze vriendelijke service. Wij begrijpen dat elk project, groot of klein, de juiste tools vereist - en snel! Daarom streven we ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden, waardoor jij zonder onderbrekingen door kunt met je werk. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of advies. Kortom, als je op zoek bent naar betrouwbaarheid, zowel in je gereedschap als in de service, dan is onze webshop jouw go-to bestemming. Bestel nu je Sola AZB 60 en zet de eerste stap naar een succesvol afgewerkt project.

      Digitaal display

      Nee

      Lengte waterpas

      600 mm

      Aantal libellen

      2

      Meetlengte

      0.6 m

      EAN

      9002719000051

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.