usp1
usp2
usp3

Sola AZM 120 Blokwaterpas - magnetisch - 1200mm

Sola AZM 120 Blokwaterpas - magnetisch - 1200mm
Sola AZM 120 Blokwaterpas - magnetisch - 1200mm
Sola AZM 120 Blokwaterpas - magnetisch - 1200mm
Sola AZM 120 Blokwaterpas - magnetisch - 1200mm
Sola AZM 120 Blokwaterpas - magnetisch - 1200mm
adviesprijs
115,00
66,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 1821401 Waterpas: het gereedschap dat niet mag ontbreken
      Als vakman weet je hoe essentieel het is om precisiewerk te leveren. Met de Sola AZM 120 Blokwaterpas haal je een topgereedschap in huis dat deze precisie waarborgt. Gemaakt van hoogwaardig aluminium met een goud geanodiseerd kokerprofiel, biedt deze waterpas niet alleen een indrukwekkend uiterlijk maar ook ongeëvenaarde duurzaamheid. Met een profielgewicht van ongeveer 750 g/m en een afmeting van ca. 50 x 24 mm, ligt deze gerieflijk in de hand en biedt het de stabiliteit die je nodig hebt voor je werk. De sterke poolschoenmagneten zorgen ervoor dat de waterpas stevig op metalen oppervlakken blijft zitten, terwijl de breukvaste Acrylglazen bloklibellen, zowel horizontaal met vergrotingslens en lichtplaatje als verticaal, garant staan voor meetprecisie. De geïntegreerde groef verbetert de grip en de schokdempende eindkappen dragen bij aan de levensduur. Of je nu in de droogbouw werkt, metaalconstructies opzet, of een andere precisieklus hebt, de Sola AZM 120 is je betrouwbare partner.

      Gebouwd voor precisie, gemaakt voor duurzaamheid
      Bij het werken met gereedschap is zowel de veiligheid als de duurzaamheid essentieel. De Sola AZM 120 Blokwaterpas is ontworpen om beide te waarborgen. De sterke magneten zorgen ervoor dat je beide handen vrij hebt voor je werk, terwijl de waterpas stevig op zijn plek blijft. Dit minimaliseert het risico op ongelukken en draagt bij aan een veiligere werkomgeving. Tegelijkertijd zorgen de breukvaste Acrylglazen bloklibellen en schokdempende eindkappen ervoor dat je waterpas bestand is tegen de ruwheid van de werkplaats. De meetnauwkeurigheid, zowel normaal als bij omslag, betekent dat je elke keer weer op je gereedschap kunt rekenen. Dit gereedschap is niet alleen een investering in de kwaliteit van je werk, maar ook in de veiligheid en duurzaamheid van je uitrusting.

      Waarom juist deze waterpas bij ons bestellen?
      Het kiezen van de juiste leverancier voor je gereedschap kan net zo belangrijk zijn als het gereedschap zelf. Bestel de Sola AZM 120 Blokwaterpas in onze webshop en profiteer van niet alleen een scherpe prijs, maar ook van onze snelle levering. Ons breed assortiment biedt je alles wat je nodig hebt voor je projecten, en met onze vriendelijke service zorgen we ervoor dat jij altijd met de juist tools aan de slag kan. Met de Sola AZM 120 haal je een essentieel stuk gereedschap in huis dat de precisie en duurzaamheid biedt die je nodig hebt. En met de voordelen van bestellen bij ons - snelle levering en scherpe prijzen - weet je zeker dat je optimaal uitgerust bent voor elke klus.

      Digitaal display

      Nee

      Aantal libellen

      2

      Lengte waterpas

      1200 mm

      Magnetisch

      Ja

      Meetlengte

      120 cm

      EAN

      9002719040149

      Artikelnummer

      143060

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.