usp1
usp2
usp3

Sola AZM 50 Blokwaterpas - magnetisch - 500mm

Sola AZM 50 Blokwaterpas - magnetisch - 500mm
Sola AZM 50 Blokwaterpas - magnetisch - 500mm
Sola AZM 50 Blokwaterpas - magnetisch - 500mm
Sola AZM 50 Blokwaterpas - magnetisch - 500mm
Sola AZM 50 Blokwaterpas - magnetisch - 500mm
adviesprijs
66,00
40,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie van de Sola AZM 50 Waterpas
      Als je op zoek bent naar uitzonderlijke nauwkeurigheid voor jouw volgende project, dan is de Sola AZM 50 Blokwaterpas iets voor jou. Deze precisietool is geproduceerd met een robuust aluminium kokerprofiel dat goud geanodiseerd is voor zowel esthetische aantrekkingskracht als langdurige duurzaamheid. Met een gewicht van ongeveer 750 g/m en afmetingen van circa 50 x 24 mm, biedt deze waterpas een optimale balans tussen functionaliteit en draagbaarheid. De waterpas is uitgerust met sterke poolschoenmagneten en breukvaste Acrylglazen bloklibellen, inclusief één horizontale libel met een handige vergrotingslens en verlichtingsplaatje, en één verticale libel. De ingenieus geïntegreerde groef zorgt voor een stevige grip, terwijl schokdempende eindkappen de duurzaamheid verhogen. Het instrument belooft niet alleen normale meetnauwkeurigheid, maar ook verbeterde nauwkeurigheid bij omslag, waardoor het ideaal is voor een reeks toepassingen zoals droogbouw, metaalconstructie en meer. De Sola AZM 50, met een meetlengte van 0,5 meter, wordt jouw nieuwe beste partner voor projecten waar nauwkeurigheid van cruciaal belang is.

      Zeker en veilig meten voor elke klus
      Duurzaamheid en betrouwbaarheid staan centraal bij de Sola AZM 50 Blokwaterpas. De combinatie van het versterkte aluminium kokerprofiel en de breukvaste Acrylglazen bloklibellen zorgt ervoor dat deze waterpas je trouwe metgezel blijft in allerlei werkomstandigheden. Of je nu aan het werk bent in de veeleisende omgeving van de droogbouw of precisie vereist is bij metaalconstructies, de schokdempende eindkappen waken over de integriteit van je tool. Verder helpen de sterke magneetstrips je om handsfree te werken op metalen oppervlakken, waardoor je werkplek veiliger en efficiënter wordt. Met de Sola AZM 50 kun je vertrouwen op de meetnauwkeurigheid dankzij de speciaal ontworpen libellen met vergrotingslens en verlichtingsplaatje, zelfs in minder gunstige lichtomstandigheden. Deze eigenschappen vergroten niet alleen de levensduur van de waterpas, maar zorgen ook voor een consistente betrouwbaarheid bij al je metingen en projecten.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      Wanneer je de Sola AZM 50 Blokwaterpas aanschaft via onze webshop, kies je niet alleen voor een product van topkwaliteit, maar ook voor service die jouw shopervaring onvergetelijk maakt. We zijn trots op onze snelle levering, waardoor jouw nieuwe precisiegereedschap sneller dan je denkt bij je thuis of op de werkplaats kan zijn. Bovendien profiteer je van onze scherpe prijzen, waardoor je topkwaliteit tegen een betaalbare prijs krijgt. Onze webshop is ontworpen met jouw gemak in gedachten, met een groot assortiment aan producten zodat je alles wat je nodig hebt voor jouw projecten op één plek kunt vinden. Onze vriendelijke service is er om jou te ondersteunen bij elke stap, van het beantwoorden van jouw vragen tot het adviseren over de beste keuzes voor jouw specifieke behoeften. Kies voor gemak, kwaliteit en betrouwbaarheid, en maak jouw volgende project een succes met de Sola AZM 50 Blokwaterpas.

      Meetlengte

      50 cm

      Digitaal display

      Nee

      Lengte waterpas

      500 mm

      Aantal libellen

      2

      Magnetisch

      Ja

      EAN

      9002719040101

      Artikelnummer

      143054

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.