usp1
usp2
usp3

Sola Big Red 3 150 Blokwaterpas - 1500mm

Sola Big Red 3 150 Blokwaterpas - 1500mm
adviesprijs
133,00
86,49

Verwachte leverdatum

17-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 1219501 waterpas: nauwkeurig en gebruiksvriendelijk
      Ben je op zoek naar een waterpas die niet alleen hoogwaardig en nauwkeurig is maar ook gebruikersvriendelijk? Dan is de Sola Big Red 3 150 blokwaterpas - 1500mm de perfecte aanwinst voor jouw gereedschapskist. Dit robuuste instrument is uitgevoerd in een aluminium kokerprofiel met een opvallende rode poedercoating die zorgt voor een duurzame bescherming tegen slijtage. Het profiel, met een afmeting van circa 59 x 26 mm en een gewicht van ongeveer 890 g/m, is ontworpen met speciale ribben voor een betere grip en stabiliteit tijdens het meten. Met een thermoresistente inbouwmethode van de libellen, gefreesd meetvlak, en schokabsorberende 2K-eindkappen, biedt deze waterpas een ongeëvenaarde meetnauwkeurigheid en duurzaamheid. Voorzien van 1 horizontale libel met vergrotingslens en een lichtplaatje, samen met 2 verticale libellen, maakt de Sola Big Red 3 150 niet alleen veelzijdig in gebruik maar ook bijzonder comfortabel. De toevoeging van twee handgrepen garandeert een stabiele en veilige hantering, waardoor je met groot gemak en precisie je werkzaamheden kunt uitvoeren. Of je nu een meubelmaker, timmerman of betrokken bent bij algemene bouwwerkzaamheden, deze aluminium waterpas met handgrepen is een betrouwbare partner voor al je projecten.

      Het toppunt van betrouwbaarheid en duurzaamheid
      Een waterpas is een onmisbaar instrument voor exacte metingen en de Sola Big Red 3 150 stelt hierin niet teleur. Het aluminium profiel met rode poedercoating is niet alleen een lust voor het oog maar staat ook garant voor een lange levensduur. De zorgvuldig geplaatste ribben op het profiel zorgen ervoor dat je altijd een stevige grip behoudt, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. De thermoresistente inbouwmethode van de libellen, samen met de breukvaste acrylglazen bloklibellen, waarborgt een consistente en betrouwbare meting, ongeacht de temperatuurschommelingen op de werkvloer. Met een meetnauwkeurigheid die zowel in normale als in omslagpositie uitblinkt, ben je verzekerd van precieze resultaten bij iedere klus. De schokabsorberende 2K-eindkappen bieden extra bescherming tegen stoten en vallen, waardoor de Sola Big Red 3 150 een bijzonder duurzaam en betrouwbaar instrument is voor professioneel gebruik. Met deze waterpas in je gereedschapskist ben je goed uitgerust om elke uitdaging met vertrouwen aan te gaan.

      Ontdek de voordelen van shoppen bij onze webshop
      Kiezen voor de Sola Big Red 3 150 blokwaterpas - 1500mm vanuit onze webshop betekent niet alleen dat je kiest voor een topinstrument, maar ook voor de premium service die daarbij hoort. Ons uitgebreide assortiment aan gereedschap en accessoires staat garant voor precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. En met onze scherpe prijzen weet je zeker dat je de beste deal in handen hebt. Onze vriendelijke en deskundige klantenservice staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de beste keuze voor jouw projecten. En laten we het gemak van onze snelle levering niet vergeten; je hebt je nieuwe waterpas in no time in huis, zodat je direct aan de slag kunt gaan. Bestel vandaag nog de Sola Big Red 3 150 blokwaterpas - 1500mm en ervaar zelf het verschil dat hoogwaardig gereedschap kan maken voor jouw werk.

      Meetlengte

      150 cm

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Lengte waterpas

      1500 mm

      Aantal libellen

      3

      EAN

      9002719019466

      Artikelnummer

      143127

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.