usp1
usp2
usp3

Sola BigX 3 120 Blokwaterpas - X-profiel - 1200mm

Sola BigX 3 120 Blokwaterpas - X-profiel - 1200mm-image
Sola BigX 3 120 Blokwaterpas - X-profiel - 1200mm-image
Sola BigX 3 120 Blokwaterpas - X-profiel - 1200mm-image
Sola BigX 3 120 Blokwaterpas - X-profiel - 1200mm-image
Sola BigX 3 120 Blokwaterpas - X-profiel - 1200mm-image
adviesprijs
73,00
45,99

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Sola 1373401 Waterpas: Uw Nauwkeurige Vriend op de Bouwplaats
   Ben jij op zoek naar een waterpas die jouw werk niet alleen makkelijker, maar ook preciezer maakt? Maak kennis met de Sola BigX 3 120 Blokwaterpas - een gereedschap dat geen enkele metselaar, vloerenlegger, installateur, of bouwprofessional zou moeten missen. Deze robuuste waterpas komt in een aluminium X-profiel met een opvallende rode poedercoating, waardoor hij niet alleen duurzaam maar ook makkelijk te vinden is op de werkvloer. Met een lengte van 1200mm (1,2 meter) biedt het genoeg meetlengte voor diverse projecten. Het ergonomisch design zorgt voor een betere grip en stabiliteit, wat cruciaal is voor nauwkeurige metingen. De Sola BigX 3 120 is uitgerust met breukvaste Acrylglazen bloklibellen, waaronder één horizontale libel met vergrotingslens en lichtplaatje voor verbeterde leesbaarheid in verschillende lichtomstandigheden. Ook de meetnauwkeurigheid, zowel normaal als bij omslag, verzekert je van de precisie die je nodig hebt bij het afleveren van vakwerk. Deze waterpas is je betrouwbare partner bij elk bouwproject.

   Veilig en Duurzaam: Een Waterpas waar Je op Kunt Bouwen
   De bouwsector vraagt om gereedschap dat zowel duurzaam als veilig is, en de Sola BigX 3 120 Blokwaterpas voldoet aan beide criteria. Dankzij de thermoresistente inbouwmethode van de libellen, UV-bestendigheid, en antistatische eigenschappen, is deze waterpas bestand tegen de ruigste omstandigheden op de bouwplaats. De schokabsorberende 2K-eindkappen voegen hier een extra laag bescherming aan toe, waardoor je waterpas niet alleen langer meegaat, maar ook veiliger is in gebruik, het risico op ongevallen verminderend. Dit instrument garandeert consistentie in je metingen, wat essentieel is voor het opleveren van kwaliteitswerk. De Sola BigX 3 120 staat niet alleen synoniem voor precisie, maar ook voor duurzaamheid en veiligheid, waardoor het een onmisbare tool is in je gereedschapskist.

   Bestel Gemak en Kwaliteit in Één Klik
   Tijd is geld, zeker in de bouw. Daarom biedt onze webshop jou de Sola BigX 3 120 Blokwaterpas met snelle levering en tegen scherpe prijzen aan. Met één klik is deze essentiële tool onderweg naar jou, waardoor je geen project hoeft te vertragen. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je naast de Sola BigX 3 120 nog veel meer kunt vinden om je gereedschapskist compleet te maken. En heb je vragen of advies nodig? Onze vriendelijke service staat altijd voor je klaar. Kies voor gemak, kwaliteit, en betrouwbaarheid wanneer je bestelt bij onze webshop. Met de Sola BigX 3 120 Blokwaterpas in je handen, ben je klaar om elk project met vertrouwen en precisie aan te pakken.

   Magnetisch

   Nee

   Digitaal display

   Nee

   Lengte waterpas

   1200 mm

   Aantal libellen

   3

   Meetlengte

   120 cm

   EAN

   9002719015505

   Artikelnummer

   143135

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.