usp1
usp2
usp3

Sola BigX 30 Blokwaterpas - X-profiel - 300mm

Sola BigX 30 Blokwaterpas - X-profiel - 300mm
Sola BigX 30 Blokwaterpas - X-profiel - 300mm
Sola BigX 30 Blokwaterpas - X-profiel - 300mm
Sola BigX 30 Blokwaterpas - X-profiel - 300mm
Sola BigX 30 Blokwaterpas - X-profiel - 300mm
adviesprijs
35,00
25,49

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Sola 1370301 Waterpas: Maak Elke Meting Uitmuntend
   Stel je voor, je staat daar, midden in je nieuwste project, en elk detail telt. Daar komt de Sola BigX 30 blokwaterpas met zijn X-profiel handig van pas! Dit stukje innovatie van 300mm lengte is niet je doorsnee waterpas. Met een stevig aluminium X-profiel, gehuld in een stoere rode poedercoating, is dit een maatje waar je op kunt bouwen. En laten we het even hebben over die handige extraatjes: de thermoresistente inbouwmethode van de libellen, die breukvaste acrylglazen bloklibellen, UV-bestendig en antistatisch bovendien! De ergonomische vormgeving zorgt voor een ferme grip en ongekende stabiliteit, en dankzij de schokabsorberende 2K-eindkappen overleeft deze waterpas de ruigste bouwplaatsen. Tja, en dan die twee libellen – de een horizontaal met vergrotingslens en lichtplaatje, de ander fier verticaal staand – zorgen voor een niet te evenaren meetnauwkeurigheid. Dit maakt de Sola BigX 30 perfect geschikt voor de metselaar, de vloerenlegger, de installateur, en eigenlijk voor iedereen in de bouw. Vergeet die digitale displays, soms zijn het juist de basics die voor baanbrekende resultaten zorgen.

   Veilig en Duurzaam meetplezier verzekerd!
   We snappen het, veiligheid en duurzaamheid staan bij jou hoog op de ladder. Goed nieuws: de Sola BigX 30 blokwaterpas is ontworpen met deze waarden in het achterhoofd. Dankzij het robuuste aluminium profiel en de schokabsorberende eindkappen kan deze waterpas tegen een stootje. Geen zorgen bij een onverhoopte val van de steiger; jouw maatje is klaar voor ronde twee zonder krimp te geven. Duurzaamheid? Daar zit 'm in de details: UV-bestendige en antistatische libellen garanderen een lang leven vrij van vervaging of storingen. En natuurlijk, de ergonomische vorm laat je niet alleen met gemak meten, maar draagt ook zorg voor de waterpas zelf door die betere grip en stabiliteit. Met de Sola BigX 30 investeer je in gereedschap dat niet alleen jouw projecten naar een hoger niveau tilt, maar dat ook zijn mannetje staat jaar in jaar uit. Want meten, dat doe je niet half.

   Waarom de Sola BigX 30 bij ons bestellen? Alleen maar voordelen!
   Waarom je absoluut jouw Sola BigX 30 bij ons moet scoren? Da's simpel, wij krijgen jou. Snelle levering, want wij begrijpen dat elke seconde telt op een project. Groot assortiment, want geen klus is hetzelfde en je toolset moet net zo divers zijn als jouw projecten. Onze webshop is het walhalla voor iedere vakman en doe-het-zelver die zoekt naar perfectie in elk detail. Maar hey, we zijn meer dan een snelle levering en een breed assortiment. Bij ons ervaar je een klantenservice die je spreekt op jouw golflengte, klaar staat met advies op maat en altijd een scherpe prijs garandeert. Want zeg nu zelf, goede service mag ook best een beetje vriendelijk voor de portemonnee zijn, toch? Dus, waar wacht je nog op? Upgrade jouw gereedschapskist en maak met de Sola BigX 30 van elk project een succesverhaal.

   Lengte waterpas

   300 mm

   Digitaal display

   Nee

   Aantal libellen

   2

   Meetlengte

   0.3 m

   EAN

   9002719018094

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.