usp1
usp2
usp3

Sola Electric Aftekenwaterpas - 410mm

Sola Electric Aftekenwaterpas - 410mm-image
adviesprijs
45,00
33,19

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Sola 69057101 Waterpas - Je nieuwe beste maatje
   Stel je voor: je staat op het punt om die langverwachte renovatie van jouw woonkamer aan te pakken. Maar wacht eens, heb je wel het juiste gereedschap in handen om die elektrische installaties piekfijn af te werken? Maak kennis met de Sola Electric Aftekenwaterpas - met z'n 410mm precies wat je nodig hebt. Deze waterpas is je nieuwe beste vriend als het aankomt op elektrisch installatiewerk. Dankzij de specifieke maatverdeling voor elektra, inclusief 4 markeringen op een afstand van 71 mm, worden zowel contactdozen als schakelaars in één handomdraai correct gemeten en afgetekend. Handig, toch? Maar dat is nog niet alles. Dit held van een waterpas is ook nog eens veelzijdig te gebruiken voor zowel horizontale als verticale metingen en markeerwerkzaamheden. En je hoeft je geen zorgen te maken over de levensduur; dankzij het aluminium profiel en de libellen van onbreekbaar acrylglas, die voor 30 jaar lekkagevrij zijn gegarandeerd, is deze waterpas een rots in de branding. Misschien denk je nu: "Past dat dan in m'n gereedschapskist?" Jazeker, met z’n compacte lengte van 40 cm is dat geen enkel probleem. Voeg daar de ongekende meetnauwkeurigheid aan toe, en je snapt dat dit geen gewone waterpas is. Dit is het gereedschap dat je project naar een hoger niveau tilt zonder fratsen.

   Zekerheid op zak met aluminium en acryl
   Je kent het wel, je bent lekker aan de slag en opeens... PATS! Daar ligt je kostbare gereedschap op de grond. Geen paniek, de Sola Electric Aftekenwaterpas is zo ontworpen dat ie wel wat kan hebben. Het robuuste aluminium-C-profiel samen met de verstelbare meetschuiven geeft jou de stabiliteit en duurzaamheid die je zoekt in gereedschap. Geen gedoe meer met waterpassen die bij het minste of geringste kapot zijn. En over zekerheid gesproken, die libellen van onbreekbaar acrylglas, daar kunnen we uren over praten. Die zorgen niet alleen voor een nauwkeurige meting in elke positie, maar ze zijn ook een garantie dat jouw waterpas de dans ontspringt als hij toch een keer de grond kust. Met de Sola Electric Aftekenwaterpas in je gereedschapskist ben je dus niet alleen uitgerust voor nauwkeurig werk, maar ook voorbereid op de onvermijdelijke klusongelukjes. En met de extra beschermende bussen van kunststof blijft jouw werkoppervlakte netjes en onbeschadigd. Noem het een win-win situatie.

   Snel en zorgeloos aan de slag met onze webshop
   Liggen de schakels van je project nog los en kan je niet wachten om ze aan elkaar te koppelen? Met de Sola Electric Aftekenwaterpas uit onze webshop zet je de stap naar een vlekkeloze afwerking. En weet je wat helemaal mooi is? Bij ons profiteer je van snelle levering. Dus voor je het weet heb je deze tool in handen en kan je aan de slag. Zit je met vragen of twijfels? Onze klantenservice staat te popelen om je met raad en daad bij te staan. Geen eindeloos gedoe of gewacht, maar direct de support die je nodig hebt. En dat niet alleen; door ons brede assortiment en scherpe prijzen weet je zeker dat je bij elke aankoop de beste deal te pakken hebt. Waarom nog wachten? Geef je gereedschapskist én je projecten vandaag nog die upgrade die ze verdienen met de Sola Electric Aftekenwaterpas. Want eh, even onder ons, beter vandaag in stijl aan de slag dan morgen de boel bij elkaar improviseren, toch?

   Meetlengte

   41 cm

   Magnetisch

   Nee

   Digitaal display

   Nee

   Aantal libellen

   2

   Lengte waterpas

   410 mm

   EAN

   9002719034049

   Artikelnummer

   185949

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.