usp1
usp2
usp3

Sola GO!Magnetic Compact Waterpas - 68mm

Sola GO!Magnetic Compact Waterpas - 68mm
adviesprijs
19,00
13,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola GO Magnetic Waterpas: Klein maar Krachtig
      Je kent het wel, je staat op het punt om dat schilderij perfect op te hangen of de boekenplank waterpas te krijgen, maar je standaardgereedschapskist mist net dat ene essentiële item: een compacte, betrouwbare waterpas. Maak kennis met de Sola GO!Magnetic Compact Waterpas - de oplossing voor jouw precieze meetwerk. Deze mini waterpas van slechts 68 mm past moeiteloos in je broekzak, klaar om jou uit de nood te helpen. Wat hem echt bijzonder maakt, is de krachtige neodymium magneet die zorgt voor een uitmuntende hechtkracht op alle metalen oppervlakken. De onbreekbare acrylglazen bloklibellen met een vergrotingslens van +60% maken het aflezen van metingen een fluitje van een cent, zelfs bij schemerlicht, dankzij het geoptimaliseerde SOLA lichtplaatje. De V-groef op het meetvlak is jouw beste vriend bij het meten van buizen en ronde objecten. En als kers op de taart maken de gepatenteerde SOLA FOCUS-libellen dit gereedschap tot de ultieme hulp voor sneller, nauwkeuriger, en beter aflezen. Kortom, deze horizontale helper is je nieuwe favoriet voor elke kleine of grote klus.

      Veilig, Duurzaam en Betrouwbaar: Jouw Nieuwe Kluspartner
      Bij het kiezen van gereedschap wil je niet alleen dat het de klus klaart, maar ook dat het veilig en lang meegaat. Deze Sola GO!Magnetic Compact Waterpas stelt niet teleur. Met de sterke neodymium magneet blijft hij stevig op zijn plaats zitten, waardoor je handen vrij blijven om veilig te werken. Daarbij is hij ontworpen met een duurzaamheid die je van Sola gewend bent. De acrylglazen bloklibellen zijn onbreekbaar en kunnen daarom tegen een stootje - handig voor wanneer de klus wat ruwer wordt. De geoptimaliseerde SOLA lichtplaatjes verlichten het aflezen in schemerlicht, wat jouw ogen beschermt en fouten voorkomt. Dit kleine, maar fijne stukje gereedschap is je betrouwbare partner op elke locatie en bij elke taak. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, de precisie en betrouwbaarheid van deze waterpas maken elke klus eenvoudiger en veiliger.

      Waarom bij Ons Bestellen? Kies voor Gemak en Kwaliteit
      Nu je weet waarom de Sola GO!Magnetic Compact Waterpas een must-have is voor jouw gereedschapscollectie, is het tijd om te ontdekken waarom je deze best bij ons aanschaft. Ten eerst, wij bieden een snelle levering op al onze producten. Vandaag besteld, betekent dat je niet lang hoeft te wachten om met jouw nieuwe tool aan de slag te gaan. Daarnaast staat ons uitgebreide assortiment garant voor het vinden van niet alleen deze waterpas, maar al het gereedschap dat jouw hartje begeert. En dat allemaal tegen scherpe prijzen, zodat jij het beste gereedschap in handen krijgt zonder de bank te breken. Onze vriendelijke service maakt jouw aankoopervaring compleet. Bij ons krijg je niet enkel topkwaliteit producten, maar ook de ondersteuning die je verdient. Dus waarom wachten? Laat de Sola GO!Magnetic Compact Waterpas de nieuwe toevoeging zijn aan jouw gereedschapskist!

      Aantal libellen

      1

      Digitaal display

      Nee

      Magnetisch

      Ja

      Lengte waterpas

      68 mm

      EAN

      9002719034735

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.