usp1
usp2
usp3

Sola RedM 3 60 Aluminium waterpas - Magnetisch - 600mm

Sola RedM 3 60 Aluminium waterpas - Magnetisch - 600mm-image
adviesprijs
114,00
68,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Afbeelding kan afwijken van daadwerkelijk product.
   Sola RedM 3 60 waterpas: precisie en kracht gecombineerd
   Als je oog hebt voor detail en waarde hecht aan precisiewerk, dan is de Sola RedM 3 60 Aluminium waterpas - Magnetisch - 600mm jouw ideale partner in elke klus. Dit staaltje vernuft combineert functionaliteit met duurzaamheid; een must-have voor elke vakman of doe-het-zelver. Dankzij de geïntegreerde sterke neodymium magneet, geniet je van een ononderbroken meetoppervlak waarbij de magneet maximaal beschermd wordt. Preciezer meten wordt kinderspel door de gepatenteerde SOLA FOCUS-libellen met hun onbreekbare acrylglazen bloklibellen. Deze libellen versterken niet alleen je zicht met een vergrotingslens (+60%), maar bieden dankzij het geoptimaliseerde SOLA lichtplaatje ook uitkomst bij schemerlicht. Met dit instrument kun je zowel horizontaal als verticaal meten, waarbij de shockabsorberende 2-K-eindkappen zorgen voor optimale bescherming tegen beschadigingen. Dit is de waterpas die niet alleen je verwachtingen overstijgt, maar ook je meetnauwkeurigheid naar een hoger niveau tilt.

   Een toonbeeld van duurzaamheid en betrouwbaarheid
   De Sola RedM 3 60 waterpas is niet alleen ontworpen voor precisie maar ook met het oog op duurzaamheid en betrouwbaarheid. De robuuste aluminium constructie zorgt ervoor dat je gereedschap bestand is tegen de zwaarste werkomstandigheden. Of je nu binnen of buiten aan het werk bent, deze waterpas blijft accuraat. De magneet fungeert als een derde hand op metalen oppervlakken, en dankzij de shockabsorberende eindkappen hoef je je geen zorgen te maken over schade door vallen of stoten. Deze kenmerken maken het een onmisbaar stuk gereedschap voor iedereen die met regelmaat meetklussen uitvoert. Betrouwbaarheid is wat de Sola RedM 3 60 definieert; het biedt je de zekerheid die je nodig hebt om je werk met vertrouwen en precisie uit te voeren.

   Bestel met vertrouwen en gemak
   Wanneer je de Sola RedM 3 60 Aluminium waterpas kiest, kies je niet alleen voor een hoogstaand meetinstrument, maar ook voor het gemak en vertrouwen dat komt met bestellen via onze webshop. Met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten tot je aan de slag kunt gaan met je nieuwe aanwinst. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen, zonder in te leveren op kwaliteit of service. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt. Of het nu gaat om een dringende klus of een geplande uitbreiding van je gereedschapscollectie, je kan op ons rekenen. Ontdek zelf het gemak van online bestellen en start je projecten met de betrouwbare gereedschappen van onze webshop.

   Meetlengte

   60 cm

   Digitaal display

   Nee

   Lengte waterpas

   600 mm

   Magnetisch

   Ja

   Aantal libellen

   3

   EAN

   9002719031833

   Artikelnummer

   311313

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.